Basisopleiding voor mobiliteitsco÷rdinatoren

18/5/2015
Basisopleiding voor mobiliteitsco÷rdinatoren U bent op zoek naar diepgaande kennis en inzichten over mobiliteitsmanagement en de rol van de mobiliteitsco÷rdinator? U wil uw kennis delen met en leren van andere mobiliteitsco÷rdinatoren? U wil actuele mobiliteitsthemaĺs bespreken? Dan is onze Basisopleiding voor mobiliteitsco÷rdinatoren wat u zoekt!
De Basisopleiding voor mobiliteitscoördinatoren is een opleidingsaanbod voor mobiliteitsverantwoordelijken in bedrijven en organisaties.Met de Basisopleiding voor Mobiliteitscoördinatoren wil de VSV:

  • diepgaande kennis en inzichten brengen op het vlak van mobiliteitsmanagement en de rol van de mobiliteitscoördinator

  • de kennisuitwisseling bevorderen tussen mobiliteitscoördinatoren uit diverse ondernemingen (bedrijven, instellingen, lokale overheden) en sectoren

  • actuele mobiliteitsthema’s bespreken

... onder de vorm van presentaties, groepswerk, discussiemomenten en plaatsbezoeken.Modulaire opleiding

De basisopleiding bestaat uit vier modules van telkens één dag. Inschrijven kan zowel voor één specifieke module als voor de volledige reeks van vier modules : 

  • module 1 op dinsdag 6 oktober 2015
  • module 2 op dinsdag 27 oktober 2015
  • module 3 op dinsdag 24 november 2015
  • module 4 op maandag 7 december 2015


Meer info en inschrijven kan via deze LINK

D
e nieuwsflash mobilieitsmanagement en verkeersveiligheid kan u nalezen via deze LINK
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.