Basisopleiding voor mobiliteitscoördinatoren

18/5/2015
Basisopleiding voor mobiliteitscoördinatoren U bent op zoek naar diepgaande kennis en inzichten over mobiliteitsmanagement en de rol van de mobiliteitscoördinator? U wil uw kennis delen met en leren van andere mobiliteitscoördinatoren? U wil actuele mobiliteitsthema’s bespreken? Dan is onze Basisopleiding voor mobiliteitscoördinatoren wat u zoekt!
De Basisopleiding voor mobiliteitscoördinatoren is een opleidingsaanbod voor mobiliteitsverantwoordelijken in bedrijven en organisaties.Met de Basisopleiding voor Mobiliteitscoördinatoren wil de VSV:

  • diepgaande kennis en inzichten brengen op het vlak van mobiliteitsmanagement en de rol van de mobiliteitscoördinator

  • de kennisuitwisseling bevorderen tussen mobiliteitscoördinatoren uit diverse ondernemingen (bedrijven, instellingen, lokale overheden) en sectoren

  • actuele mobiliteitsthema’s bespreken

... onder de vorm van presentaties, groepswerk, discussiemomenten en plaatsbezoeken.Modulaire opleiding

De basisopleiding bestaat uit vier modules van telkens één dag. Inschrijven kan zowel voor één specifieke module als voor de volledige reeks van vier modules : 

  • module 1 op dinsdag 6 oktober 2015
  • module 2 op dinsdag 27 oktober 2015
  • module 3 op dinsdag 24 november 2015
  • module 4 op maandag 7 december 2015


Meer info en inschrijven kan via deze LINK

D
e nieuwsflash mobilieitsmanagement en verkeersveiligheid kan u nalezen via deze LINK
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.