Basisopleiding voor mobiliteitsco÷rdinatoren

18/5/2015
Basisopleiding voor mobiliteitsco÷rdinatoren U bent op zoek naar diepgaande kennis en inzichten over mobiliteitsmanagement en de rol van de mobiliteitsco÷rdinator? U wil uw kennis delen met en leren van andere mobiliteitsco÷rdinatoren? U wil actuele mobiliteitsthemaĺs bespreken? Dan is onze Basisopleiding voor mobiliteitsco÷rdinatoren wat u zoekt!
De Basisopleiding voor mobiliteitscoördinatoren is een opleidingsaanbod voor mobiliteitsverantwoordelijken in bedrijven en organisaties.Met de Basisopleiding voor Mobiliteitscoördinatoren wil de VSV:

  • diepgaande kennis en inzichten brengen op het vlak van mobiliteitsmanagement en de rol van de mobiliteitscoördinator

  • de kennisuitwisseling bevorderen tussen mobiliteitscoördinatoren uit diverse ondernemingen (bedrijven, instellingen, lokale overheden) en sectoren

  • actuele mobiliteitsthema’s bespreken

... onder de vorm van presentaties, groepswerk, discussiemomenten en plaatsbezoeken.Modulaire opleiding

De basisopleiding bestaat uit vier modules van telkens één dag. Inschrijven kan zowel voor één specifieke module als voor de volledige reeks van vier modules : 

  • module 1 op dinsdag 6 oktober 2015
  • module 2 op dinsdag 27 oktober 2015
  • module 3 op dinsdag 24 november 2015
  • module 4 op maandag 7 december 2015


Meer info en inschrijven kan via deze LINK

D
e nieuwsflash mobilieitsmanagement en verkeersveiligheid kan u nalezen via deze LINK
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal Ĺnoonwalkersĺ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-cameraĺs nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens ge´dentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.