Juni is rosť maand bij Rent2Drive

21/5/2015
Juni is rosť maand bij Rent2Drive Rent2Drive bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd! Alle klanten van de maand juni ontvangen een fles frisse rosť.

Tijdens de maand juni ontvangen alle huurders bij Rent2Drive een fles frisse rosé ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan! 


Rent2Drive staat voor korte termijn verhuur (van 1 dag tot 1 jaar) van bestelwagens, vrachtwagens tot trekker/oplegger en dat reeds 25 jaar!


Op vandaag zorgen 6 gepassioneerde medewerkers voor een duidelijke en transparante communicatie naar de klant toe en wordt er een degelijke 7/7, 24/24 service gegarandeerd. 


Wist je dat :


  • Bij Rent2Drive zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen? 
  • Rent2Drive een eigen wasinstallatie heeft en dat het reinigen van het voertuig inbegrepen is? 
  • Bij Rent2Drive aflevering en afhaling van voertuigen 24/24 mogelijk is dankzij een KeyBox? 
  • Je bij Rent2Drive ook een vrachtwagen kan huren met chauffeur? 
  • Rent2Drive steeds werkt met lokale leveranciers? 
  • Rent2Drive commercieel partner is van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord? 
  • Rent2Drive sinds 5 jaar ook personenwagens aanbiedt via de wereldspeler Avis? Hierdoor wordt het huren van personenwagens mogelijk voor de duur van 1 dag tot 2 jaar. Deze wagens, van stads- tot volumewagens, kunnen overal in België worden ingeleverd. 

 

Proficiat aan het hele team!

Zelf een vracht-, bestel-, personenwagen huren? Contacteer sales@rent2drive.be

Meer info via www.rent2drive.be

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.