Caravan hamburgerkraam Paul's Boutique uitgebrand

21/5/2015
Caravan hamburgerkraam Paul's Boutique uitgebrand Vandalen hebben de caravan van Paul's Boutique, die elke dinsdag bij ons op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord stond, in brand gestoken. Zaakvoerder Paul Dreze heeft een vervangexemplaar gehuurd. Elke dinsdagmiddag blijft dus Paul's dag @Bedrijvenpark Kortrijk-Noord!

De vandalen sloegen 's nachts toe. Dat gebeurde begin vorige week in de Aardweg in Marke waar het mobiel kraam geparkeerd staat.

 
"Er is kwaad opzet mee gemoeid", bevestigt parketwoordvoerster Karlien Ververken.

 

"Zelf was ik op reis in Ierland toen het gebeurde. Pas toen ik maandagnamiddag landde in Zaventem hebben ze mij op de hoogte gebracht. Ik ben erg geschrokken", zegt Paul Dreze van Paul's Boutique.

 

"De caravan is in amper tien minuten uitgebrand. De brandweer kon niets meer doen. De caravan werd sinds een jaar gebruikt om de populaire hamburgers van Paul's Boutique te serveren op privé-feestjes en festivals. "We huren nu een ander hamburgerkraam, maar we willen zo vlug mogelijk een nieuw exemplaar", besluit Paul. 


Elke dinsdag blijft dus Paul's dag op BPKN, alleen de caravan ziet er iets anders uit... 


Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.