Caravan hamburgerkraam Paul's Boutique uitgebrand

21/5/2015
Caravan hamburgerkraam Paul's Boutique uitgebrand Vandalen hebben de caravan van Paul's Boutique, die elke dinsdag bij ons op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord stond, in brand gestoken. Zaakvoerder Paul Dreze heeft een vervangexemplaar gehuurd. Elke dinsdagmiddag blijft dus Paul's dag @Bedrijvenpark Kortrijk-Noord!

De vandalen sloegen 's nachts toe. Dat gebeurde begin vorige week in de Aardweg in Marke waar het mobiel kraam geparkeerd staat.

 
"Er is kwaad opzet mee gemoeid", bevestigt parketwoordvoerster Karlien Ververken.

 

"Zelf was ik op reis in Ierland toen het gebeurde. Pas toen ik maandagnamiddag landde in Zaventem hebben ze mij op de hoogte gebracht. Ik ben erg geschrokken", zegt Paul Dreze van Paul's Boutique.

 

"De caravan is in amper tien minuten uitgebrand. De brandweer kon niets meer doen. De caravan werd sinds een jaar gebruikt om de populaire hamburgers van Paul's Boutique te serveren op privé-feestjes en festivals. "We huren nu een ander hamburgerkraam, maar we willen zo vlug mogelijk een nieuw exemplaar", besluit Paul. 


Elke dinsdag blijft dus Paul's dag op BPKN, alleen de caravan ziet er iets anders uit... 


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.