Caravan hamburgerkraam Paul's Boutique uitgebrand

21/5/2015
Caravan hamburgerkraam Paul's Boutique uitgebrand Vandalen hebben de caravan van Paul's Boutique, die elke dinsdag bij ons op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord stond, in brand gestoken. Zaakvoerder Paul Dreze heeft een vervangexemplaar gehuurd. Elke dinsdagmiddag blijft dus Paul's dag @Bedrijvenpark Kortrijk-Noord!

De vandalen sloegen 's nachts toe. Dat gebeurde begin vorige week in de Aardweg in Marke waar het mobiel kraam geparkeerd staat.

 
"Er is kwaad opzet mee gemoeid", bevestigt parketwoordvoerster Karlien Ververken.

 

"Zelf was ik op reis in Ierland toen het gebeurde. Pas toen ik maandagnamiddag landde in Zaventem hebben ze mij op de hoogte gebracht. Ik ben erg geschrokken", zegt Paul Dreze van Paul's Boutique.

 

"De caravan is in amper tien minuten uitgebrand. De brandweer kon niets meer doen. De caravan werd sinds een jaar gebruikt om de populaire hamburgers van Paul's Boutique te serveren op privé-feestjes en festivals. "We huren nu een ander hamburgerkraam, maar we willen zo vlug mogelijk een nieuw exemplaar", besluit Paul. 


Elke dinsdag blijft dus Paul's dag op BPKN, alleen de caravan ziet er iets anders uit... 


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.