Vereenvoudigde manier om omgevingsvergunning aan te vragen

21/5/2015
Vereenvoudigde manier om omgevingsvergunning aan te vragen Ondernemers die industriële of ambachtelijke activiteiten willen starten, zullen niet langer alle stappen voor het verkrijgen van een stedenbouwkundige vergunning en een milieuvergunning moeten doorlopen, één procedure tot het verkrijgen van een omgevingsvergunning zal volstaan. Hierdoor kan niet alleen heel wat tijd en kosten bespaard worden maar kunnen ook tegenstrijdige adviezen en beslissingen vermeden worden.

De invoering van de omgevingsvergunning beperkt zich niet alleen tot het samenvoegen van de stedenbouwkundige en milieuvergunningsprocedure, de procedures werden ook grondig geëvalueerd en waar mogelijk vereenvoudigd en vernieuwd.

 

 

Hierover komt u vanalles te weten in deze Voka-actua.

 

Registreer vandaag nog uw aanwezigheid!


Praktische info

 

Programma:

 

8u00: Onthaal met koffie en koffiekoeken

 

8u20 Verwelkoming door Voka

 

8u25: Welke veranderingen brengt de 'Nieuwe Omgevingsvergunning' met zich mee?

 

Door de heer Steven Betz – Adviseur milieu & ruimtelijke ordening Voka-VEV

 

9u15: Vraag & antwoord

 

9u20: Netwerking met afsluitende koffie (tot 9u35)

 

 

 

Locatie:

 

Voka-Kamer van Koophandel

 

Pres. Kennedylaan 9 A

 

8500 Kortrijk

 

 

 

Datum:

 

woensdag 17 juni 2015 

 

Inschrijven en meer info via deze website 

 

 

 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.