Vereenvoudigde manier om omgevingsvergunning aan te vragen

21/5/2015
Vereenvoudigde manier om omgevingsvergunning aan te vragen Ondernemers die industriële of ambachtelijke activiteiten willen starten, zullen niet langer alle stappen voor het verkrijgen van een stedenbouwkundige vergunning en een milieuvergunning moeten doorlopen, één procedure tot het verkrijgen van een omgevingsvergunning zal volstaan. Hierdoor kan niet alleen heel wat tijd en kosten bespaard worden maar kunnen ook tegenstrijdige adviezen en beslissingen vermeden worden.

De invoering van de omgevingsvergunning beperkt zich niet alleen tot het samenvoegen van de stedenbouwkundige en milieuvergunningsprocedure, de procedures werden ook grondig geëvalueerd en waar mogelijk vereenvoudigd en vernieuwd.

 

 

Hierover komt u vanalles te weten in deze Voka-actua.

 

Registreer vandaag nog uw aanwezigheid!


Praktische info

 

Programma:

 

8u00: Onthaal met koffie en koffiekoeken

 

8u20 Verwelkoming door Voka

 

8u25: Welke veranderingen brengt de 'Nieuwe Omgevingsvergunning' met zich mee?

 

Door de heer Steven Betz – Adviseur milieu & ruimtelijke ordening Voka-VEV

 

9u15: Vraag & antwoord

 

9u20: Netwerking met afsluitende koffie (tot 9u35)

 

 

 

Locatie:

 

Voka-Kamer van Koophandel

 

Pres. Kennedylaan 9 A

 

8500 Kortrijk

 

 

 

Datum:

 

woensdag 17 juni 2015 

 

Inschrijven en meer info via deze website 

 

 

 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.