Werken Ringlaan en Heirweg

23/5/2015
Werken Ringlaan en Heirweg Van dinsdag 26 mei tot vrijdag 5 juni kunnen fietsers hinder ondervinden door herstellingswerken aan de riolering op de Ringlaan en op de Heirweg tot aan de Congostraat.

Tussen dinsdag 26 mei en vrijdag 5 juni zullen herstellingswerken worden uitgevoerd aan de riolering op de Ringlaan en de Heirweg tot aan de Congostraat, tussen kilometerpunten 0.100 - 2.000, dit naast de stoepranden in de groenzone, het fietspad zal iets opgeschoven worden naar het rijvak toe, maar niet tot op het rijvak zelf. Gepaste signalisatie is voorzien. 


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.