Werken Ringlaan en Heirweg

23/5/2015
Werken Ringlaan en Heirweg Van dinsdag 26 mei tot vrijdag 5 juni kunnen fietsers hinder ondervinden door herstellingswerken aan de riolering op de Ringlaan en op de Heirweg tot aan de Congostraat.

Tussen dinsdag 26 mei en vrijdag 5 juni zullen herstellingswerken worden uitgevoerd aan de riolering op de Ringlaan en de Heirweg tot aan de Congostraat, tussen kilometerpunten 0.100 - 2.000, dit naast de stoepranden in de groenzone, het fietspad zal iets opgeschoven worden naar het rijvak toe, maar niet tot op het rijvak zelf. Gepaste signalisatie is voorzien. 


Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.