31 mei : Open Werven Dag

23/5/2015
31 mei : Open Werven Dag De nieuwe campus van Barco, het wereldwijd gerenommeerd technologiebedrijf, is op zijn minst imposant te noemen. Niet alleen de omvang van het project maar ook de bouwkundige en technische complexiteit ervan, vereisen een vakkundige uitvoering. Ga er een kijkje nemen op Open Werven Dag.

 

Op de route die werd uitgestippeld krijgt u de verschillende gebouwen te zien die deel zullen uitmaken van de Campus. De ruwbouw zal op 31 mei wind- en waterdicht zijn. De afwerking en technieken zijn volop aan de gang.U krijgt toelichting bij de complexe structuur en de toegepaste technieken die worden gebruikt bij de constructie van deze Campus. U wordt mee genomen naar de vierde verdieping van waaruit u een mooi weids zicht heeft over de omgeving. Aan de hand van visualisaties wordt een beeld geschept van hoe de Campus er uiteindelijk zal uitzien.


Meer info via deze LINK
Terug

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.