31 mei : Open Werven Dag

23/5/2015
31 mei : Open Werven Dag De nieuwe campus van Barco, het wereldwijd gerenommeerd technologiebedrijf, is op zijn minst imposant te noemen. Niet alleen de omvang van het project maar ook de bouwkundige en technische complexiteit ervan, vereisen een vakkundige uitvoering. Ga er een kijkje nemen op Open Werven Dag.

 

Op de route die werd uitgestippeld krijgt u de verschillende gebouwen te zien die deel zullen uitmaken van de Campus. De ruwbouw zal op 31 mei wind- en waterdicht zijn. De afwerking en technieken zijn volop aan de gang.U krijgt toelichting bij de complexe structuur en de toegepaste technieken die worden gebruikt bij de constructie van deze Campus. U wordt mee genomen naar de vierde verdieping van waaruit u een mooi weids zicht heeft over de omgeving. Aan de hand van visualisaties wordt een beeld geschept van hoe de Campus er uiteindelijk zal uitzien.


Meer info via deze LINK
Terug

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.