4 juni : NoonWalk@MIKO

23/5/2015
Maak kennis met een wereld van koffie en koffie- en espressomachines. De ideale middagpauze, op donderdag 4 juni tussen 12u en 13u, met het perfecte kopje koffie...NoonWalk@MIKO

Relax … it’s Miko coffee

200 jaar ervaring als koffiebrander… dat maakt dat Miko een aardig woordje kan meepraten over de kunst van het koffiebranden. Sinds haar oprichting in 1801 heeft Miko dan ook een benijdenswaardige kennis over koffie en systemen voor koffievoorziening opgebouwd.

U vindt bij Miko alles wat u nodig heeft voor heerlijke koffiepauzes OP HET WERK: een uitgebreid gamma versgebrande koffie en bijproducten. 

De professionele HORECA-uitbater kan bij Miko terecht voor een geselecteerd gamma hoogwaardige espressokoffies en een topassortiment espressotoestellen. 

Verder bieden ze flexibele koffie- en warme dranksystemen voor diverse toepassingen in het HEALTH CARE segment; voor de perfecte koffie service voor patiënten, bezoekers én personeel.

Daarbij gebruiken ze uitsluitend kwaliteitskoffies van Miko, Bruynooghe of Puro Fairtrade Coffee. Uw garantie voor het allerbeste eindresultaat…
Kom op 4 juni tussen 12u en 13u kennis maken met de wereld van koffie, koffie- en espressomachines op de NoonWalk@MIKOWe voorzien 150 wraps en u
iteraard kan je nadien kennis maken met het voor jou persoonlijk perfecte kopje koffie.  

Adres : Ter Ferrants 17 te Kuurne

Download de e-flyer en stuur hem door naar je collega's om hen uit te nodigen. 

www.mikocoffee.com


Terug

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.