4 juni : NoonWalk@MIKO

23/5/2015
Maak kennis met een wereld van koffie en koffie- en espressomachines. De ideale middagpauze, op donderdag 4 juni tussen 12u en 13u, met het perfecte kopje koffie...NoonWalk@MIKO

Relax … it’s Miko coffee

200 jaar ervaring als koffiebrander… dat maakt dat Miko een aardig woordje kan meepraten over de kunst van het koffiebranden. Sinds haar oprichting in 1801 heeft Miko dan ook een benijdenswaardige kennis over koffie en systemen voor koffievoorziening opgebouwd.

U vindt bij Miko alles wat u nodig heeft voor heerlijke koffiepauzes OP HET WERK: een uitgebreid gamma versgebrande koffie en bijproducten. 

De professionele HORECA-uitbater kan bij Miko terecht voor een geselecteerd gamma hoogwaardige espressokoffies en een topassortiment espressotoestellen. 

Verder bieden ze flexibele koffie- en warme dranksystemen voor diverse toepassingen in het HEALTH CARE segment; voor de perfecte koffie service voor patiënten, bezoekers én personeel.

Daarbij gebruiken ze uitsluitend kwaliteitskoffies van Miko, Bruynooghe of Puro Fairtrade Coffee. Uw garantie voor het allerbeste eindresultaat…
Kom op 4 juni tussen 12u en 13u kennis maken met de wereld van koffie, koffie- en espressomachines op de NoonWalk@MIKOWe voorzien 150 wraps en u
iteraard kan je nadien kennis maken met het voor jou persoonlijk perfecte kopje koffie.  

Adres : Ter Ferrants 17 te Kuurne

Download de e-flyer en stuur hem door naar je collega's om hen uit te nodigen. 

www.mikocoffee.com


Terug

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.