Opleiding brandbestrijding op 16 juni

26/5/2015
Opleiding brandbestrijding op 16 juni De POM West-Vlaanderen organiseert op regelmatige basis gecertifieerde basisopleidingen brandbestrijding voor bedrijven in West-Vlaanderen. Op 16 juni vindt de volgende opleiding plaats. De cursisten krijgen eerst een theoretische toelichting over de eigenschappen van een brand, de mogelijke gevaren, de blusmiddelen en preventie. Daarna worden onder professionele begeleiding basistechnieken aangeleerd voor brandbestrijding met behulp van de eerste interventieblusmiddelen.
De opleidingen vinden nog tot begin september plaats in de Brandweerkazerne van Roeselare, Koning Albert I-laan 4, 8800 Roeselare. Nadien worden deze georganiseerd in het Provinciaal Opleidingscentrum voor Veiligheidsdiensten (P.O.V.) in Zedelgem.

De deelnameprijs wordt beperkt tot € 100 per deelnemer.
De opleidingen starten stipt om 9.00 uur en bestaan uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.
Het einde is gepland om 12.00 uur. Sportieve kledij en stevig schoeisel zijn aangeraden!Deelnemen? 


De eerstvolgende opleiding vindt plaats op 16 juni 2015, schrijf u hier in: www.ehbtm.be/opleidingbrandbestrijding_juni2015.


Meer informatie?

Contacteer Bart Cloet: bart.cloet@pomwvl.be.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.