Opleiding brandbestrijding op 16 juni

26/5/2015
Opleiding brandbestrijding op 16 juni De POM West-Vlaanderen organiseert op regelmatige basis gecertifieerde basisopleidingen brandbestrijding voor bedrijven in West-Vlaanderen. Op 16 juni vindt de volgende opleiding plaats. De cursisten krijgen eerst een theoretische toelichting over de eigenschappen van een brand, de mogelijke gevaren, de blusmiddelen en preventie. Daarna worden onder professionele begeleiding basistechnieken aangeleerd voor brandbestrijding met behulp van de eerste interventieblusmiddelen.
De opleidingen vinden nog tot begin september plaats in de Brandweerkazerne van Roeselare, Koning Albert I-laan 4, 8800 Roeselare. Nadien worden deze georganiseerd in het Provinciaal Opleidingscentrum voor Veiligheidsdiensten (P.O.V.) in Zedelgem.

De deelnameprijs wordt beperkt tot € 100 per deelnemer.
De opleidingen starten stipt om 9.00 uur en bestaan uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.
Het einde is gepland om 12.00 uur. Sportieve kledij en stevig schoeisel zijn aangeraden!Deelnemen? 


De eerstvolgende opleiding vindt plaats op 16 juni 2015, schrijf u hier in: www.ehbtm.be/opleidingbrandbestrijding_juni2015.


Meer informatie?

Contacteer Bart Cloet: bart.cloet@pomwvl.be.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.