Enquête omtrent openingsuren loketdiensten gemeentehuis Kuurne

4/6/2015
Enquête omtrent openingsuren loketdiensten gemeentehuis Kuurne Het gemeentebestuur van Kuurne wil in functie van een verbeterde dienstverlening nagaan of het nodig is om de huidige openingsuren van de loketdiensten van het gemeentehuis aan te passen. Daarom werd deze korte (8 meerkeuzevraagjes) enquête opgesteld. De resultaten worden meegenomen bij het opmaken van een voorstel voor gewijzigde openingsuren.

 
Via deze link wordt u doorverbonden naar de enquête die volledig anoniem is. 


Wij danken u alvast voor uw medewerking!

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.