Bedrijvenpark Kortrijk-Noord neemt deel aan de nv gezond award 2015!

4/6/2015
Bedrijvenpark Kortrijk-Noord neemt deel aan de nv gezond award 2015! VIGeZ lanceert in samenwerking met zijn partners de vierde editie van de ‘nv gezond award’, een wedstrijd voor kmo’s en bedrijvenparken in Vlaanderen en Brussel die aandacht hebben voor de gezondheid van hun werknemers. Bedrijvenpark Kortrijk-Noord neemt deel!

 

De filosofie achter deze wedstrijd is interbedrijfssamenwerking of duurzaam parkmanagement rond het thema gezondheid. Het is dan ook specifiek bedoeld voor KMO’s die gelegen zijn op bedrijvenparken, in bedrijvencentra en/of KMO’s die samen lid zijn van bedrijvenverenigingen of ondernemersclubs.

 

Bedoeling is dat KMO’s gestimuleerd worden niet alleen onderling samen te werken maar ook met andere bedrijven gevestigd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en dit rond het thema ‘gezondheid’. Bovendien past dit binnen het mensgericht of duurzaam ondernemen. Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is een voormalig laureaat van deze wedstrijd en bewijst dat samenwerken op een bedrijventerrein wel degelijk werkt. Bekijk hier onze initiatieven.

 

De winnaars maken kans op een mooi prijzenpakket ter waarde van 5.000 euro. Daarnaast mogen ze ook hun gezonde bedrijfsinitiatieven voorstellen in HR-Magazine en op Kanaal Z. De uiteindelijke bekendmaking van de winnaars nv gezond award 2015 en de bijhorende prijsuitreiking vinden plaats op woensdag 7 oktober 2015.

vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal in de komende maanden verschillende acties organiseren die de gezondheid van uw werknemers bevordert. 
Zo zal werk worden gemaakt van een aanbod aan sportieve activiteiten die tijdens de middagpauze kunnen worden beoefend. 
Alles wordt steeds vermeld op onze site via deze link.

 

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.