Bedrijvenpark Kortrijk-Noord neemt deel aan de nv gezond award 2015!

4/6/2015
Bedrijvenpark Kortrijk-Noord neemt deel aan de nv gezond award 2015! VIGeZ lanceert in samenwerking met zijn partners de vierde editie van de ‘nv gezond award’, een wedstrijd voor kmo’s en bedrijvenparken in Vlaanderen en Brussel die aandacht hebben voor de gezondheid van hun werknemers. Bedrijvenpark Kortrijk-Noord neemt deel!

 

De filosofie achter deze wedstrijd is interbedrijfssamenwerking of duurzaam parkmanagement rond het thema gezondheid. Het is dan ook specifiek bedoeld voor KMO’s die gelegen zijn op bedrijvenparken, in bedrijvencentra en/of KMO’s die samen lid zijn van bedrijvenverenigingen of ondernemersclubs.

 

Bedoeling is dat KMO’s gestimuleerd worden niet alleen onderling samen te werken maar ook met andere bedrijven gevestigd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en dit rond het thema ‘gezondheid’. Bovendien past dit binnen het mensgericht of duurzaam ondernemen. Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is een voormalig laureaat van deze wedstrijd en bewijst dat samenwerken op een bedrijventerrein wel degelijk werkt. Bekijk hier onze initiatieven.

 

De winnaars maken kans op een mooi prijzenpakket ter waarde van 5.000 euro. Daarnaast mogen ze ook hun gezonde bedrijfsinitiatieven voorstellen in HR-Magazine en op Kanaal Z. De uiteindelijke bekendmaking van de winnaars nv gezond award 2015 en de bijhorende prijsuitreiking vinden plaats op woensdag 7 oktober 2015.

vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal in de komende maanden verschillende acties organiseren die de gezondheid van uw werknemers bevordert. 
Zo zal werk worden gemaakt van een aanbod aan sportieve activiteiten die tijdens de middagpauze kunnen worden beoefend. 
Alles wordt steeds vermeld op onze site via deze link.

 

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.