Bewoners op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

4/6/2015
Bewoners op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Wij streven ernaar een correcte lijst bij te houden van alle bewoners op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Zo kunnen zij bij activiteiten of noodgevallen gemakkelijker worden gecontacteerd.Woont u op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord? 


Mail dan uw adres en telefoonnummer naar annelies@kortrijk-noord.be

Uw gegevens worden niet ter beschikking gesteld van andere partijen en zullen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.