Gezond de zomer in!

15/6/2015
Gezond de zomer in! In de rubriek nv gezond op onze website stellen wij u alle mogelijkheden voor om in de buurt van het bedrijvenpark aan uw gezondheid te werken. Fitnessen, joggen, tennissen, lunchyoga, zwemmen en u laten begeleiden bij het aannemen van een gezondere levenshouding. Het kan allemaal op ons bedrijvenpark of op minder dan 5 km afstand. Allen samen voor nv gezond!Zoals wij u in vorige nieuwsbrief al mee deelden streeft BPKN mee naar de nv gezond Award 2015.

Mensen die 2 maal per week sporten zijn alerter, gezonder, meer gedreven en positiever ingesteld. Daarom is sport een verslaving, je wil niet terug naar die 'slapende' toestand. Een echt gezonde levenswijze bekom je door voldoende beweging te combineren met gezonde voeding en bewustzijn. 
 


Op onze website bieden wij u onder de rubriek nv gezond alle mogelijkheden om te werken aan een gezonde levenswijze. Alles op en in de buurt van ons bedrijvenpark. 


Bekijk de mogelijkheden via deze link.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.