Gezond de zomer in!

15/6/2015
Gezond de zomer in! In de rubriek nv gezond op onze website stellen wij u alle mogelijkheden voor om in de buurt van het bedrijvenpark aan uw gezondheid te werken. Fitnessen, joggen, tennissen, lunchyoga, zwemmen en u laten begeleiden bij het aannemen van een gezondere levenshouding. Het kan allemaal op ons bedrijvenpark of op minder dan 5 km afstand. Allen samen voor nv gezond!Zoals wij u in vorige nieuwsbrief al mee deelden streeft BPKN mee naar de nv gezond Award 2015.

Mensen die 2 maal per week sporten zijn alerter, gezonder, meer gedreven en positiever ingesteld. Daarom is sport een verslaving, je wil niet terug naar die 'slapende' toestand. Een echt gezonde levenswijze bekom je door voldoende beweging te combineren met gezonde voeding en bewustzijn. 
 


Op onze website bieden wij u onder de rubriek nv gezond alle mogelijkheden om te werken aan een gezonde levenswijze. Alles op en in de buurt van ons bedrijvenpark. 


Bekijk de mogelijkheden via deze link.
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.