Gezond de zomer in!

15/6/2015
Gezond de zomer in! In de rubriek nv gezond op onze website stellen wij u alle mogelijkheden voor om in de buurt van het bedrijvenpark aan uw gezondheid te werken. Fitnessen, joggen, tennissen, lunchyoga, zwemmen en u laten begeleiden bij het aannemen van een gezondere levenshouding. Het kan allemaal op ons bedrijvenpark of op minder dan 5 km afstand. Allen samen voor nv gezond!Zoals wij u in vorige nieuwsbrief al mee deelden streeft BPKN mee naar de nv gezond Award 2015.

Mensen die 2 maal per week sporten zijn alerter, gezonder, meer gedreven en positiever ingesteld. Daarom is sport een verslaving, je wil niet terug naar die 'slapende' toestand. Een echt gezonde levenswijze bekom je door voldoende beweging te combineren met gezonde voeding en bewustzijn. 
 


Op onze website bieden wij u onder de rubriek nv gezond alle mogelijkheden om te werken aan een gezonde levenswijze. Alles op en in de buurt van ons bedrijvenpark. 


Bekijk de mogelijkheden via deze link.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.