Te huur en te koop op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

15/6/2015
Te huur en te koop op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Via de IMMO rubriek op onze site melden wij panden gelegen op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord die te huur of te koop staan. Wenst U zelf gratis een pand te huur of te koop aan te bieden via onze website? Stuur een mailtje aan annelies@kortrijk-noord.be. Wij zorgen ervoor dat dit binnen de 24u online staat!

Heel wat bedrijfsvastgoed op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord staat te huur of te koop. 


De parkmanager wordt vaak gecontacteerd door mensen die op zoek zijn naar een pand.
Biedt u zelf bedrijfsvastgoed te huur of te koop aan? Stuur dan de info naar annelies@kortrijk-noord.be. Alles staat binnen 24 uur online. 


Een overzicht van panden te huur vindt u via deze LINK
Een overzicht van panden te koop vindt u via deze LINK

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.