Te huur en te koop op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

15/6/2015
Te huur en te koop op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Via de IMMO rubriek op onze site melden wij panden gelegen op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord die te huur of te koop staan. Wenst U zelf gratis een pand te huur of te koop aan te bieden via onze website? Stuur een mailtje aan annelies@kortrijk-noord.be. Wij zorgen ervoor dat dit binnen de 24u online staat!

Heel wat bedrijfsvastgoed op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord staat te huur of te koop. 


De parkmanager wordt vaak gecontacteerd door mensen die op zoek zijn naar een pand.
Biedt u zelf bedrijfsvastgoed te huur of te koop aan? Stuur dan de info naar annelies@kortrijk-noord.be. Alles staat binnen 24 uur online. 


Een overzicht van panden te huur vindt u via deze LINK
Een overzicht van panden te koop vindt u via deze LINK

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.