Persaandacht voor de gezondheid van onze werknemers

16/6/2015
Persaandacht voor de gezondheid van onze werknemers Op dinsdagmiddag 16 juni besteedde Radio 2 West-Vlaanderen een item aan onze inzet voor de gezondheid van de werknemers op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Het feit dat werknemers op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord worden aangezet om aan hun gezondheid te werken tijdens de middagpauze trekt de aandacht van de pers. 

De parkmanager was even aan het woord op Radio 2. 

Herbeluister door te klikken op de geluidsband op 55min45sec via deze link

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.