Persaandacht voor de gezondheid van onze werknemers

16/6/2015
Persaandacht voor de gezondheid van onze werknemers Op dinsdagmiddag 16 juni besteedde Radio 2 West-Vlaanderen een item aan onze inzet voor de gezondheid van de werknemers op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Het feit dat werknemers op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord worden aangezet om aan hun gezondheid te werken tijdens de middagpauze trekt de aandacht van de pers. 

De parkmanager was even aan het woord op Radio 2. 

Herbeluister door te klikken op de geluidsband op 55min45sec via deze link

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.