Poging tot inbraak bij WAAK

23/6/2015
Poging tot inbraak bij WAAK Langs deze weg willen wij melding maken van een poging tot inbraak afgelopen weekend bij WAAK BW unit elektrische bedradingssystemen, Heirweg 125 te Kuurne. Hierbij een extra oproep om extra alert te zijn en verdachte voertuigen en/of omstandigheden te melden via lik@pzvlas.be .

De toegangsdeur aan de zijkant werd geforceerd/open gestampt.  Bij nazicht binnen is er op het eerste zicht niets verdwenen en niets beschadigd.  Er staan ook niet echt waardevolle en bruikbare goederen in dit magazijn.  De deur werd nu volledig vastgezet aangezien ze toch niet meer in gebruik is. 

Daarom willen wij vragen extra alert te zijn op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Misschien was men op verkenning en komt men later terug. 

Nummerplaten van verdachte voertuigen kunnen worden doorgemaild. Zo komen ze op een zwarte lijst terecht. Eens ze worden gedetecteerd door een ANPR-voertuig of -camera worden ze direct getraceerd en onderzocht. 


MELDING VAN VERDACHTE VOERTUIGEN : 

Gelieve een mail te sturen naar lik@pzvlas.be met vermelding van : 

-de nummerplaat van het verdachte voertuig


-het type voertuig + kleur


-plaats van signalisatie


-dag en uur van signalisatie


-omschrijving van de omstandigheden


-uw telefoonnummer

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.