Poging tot inbraak bij WAAK

23/6/2015
Poging tot inbraak bij WAAK Langs deze weg willen wij melding maken van een poging tot inbraak afgelopen weekend bij WAAK BW unit elektrische bedradingssystemen, Heirweg 125 te Kuurne. Hierbij een extra oproep om extra alert te zijn en verdachte voertuigen en/of omstandigheden te melden via lik@pzvlas.be .

De toegangsdeur aan de zijkant werd geforceerd/open gestampt.  Bij nazicht binnen is er op het eerste zicht niets verdwenen en niets beschadigd.  Er staan ook niet echt waardevolle en bruikbare goederen in dit magazijn.  De deur werd nu volledig vastgezet aangezien ze toch niet meer in gebruik is. 

Daarom willen wij vragen extra alert te zijn op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Misschien was men op verkenning en komt men later terug. 

Nummerplaten van verdachte voertuigen kunnen worden doorgemaild. Zo komen ze op een zwarte lijst terecht. Eens ze worden gedetecteerd door een ANPR-voertuig of -camera worden ze direct getraceerd en onderzocht. 


MELDING VAN VERDACHTE VOERTUIGEN : 

Gelieve een mail te sturen naar lik@pzvlas.be met vermelding van : 

-de nummerplaat van het verdachte voertuig


-het type voertuig + kleur


-plaats van signalisatie


-dag en uur van signalisatie


-omschrijving van de omstandigheden


-uw telefoonnummer

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.