Poging tot inbraak bij WAAK

23/6/2015
Poging tot inbraak bij WAAK Langs deze weg willen wij melding maken van een poging tot inbraak afgelopen weekend bij WAAK BW unit elektrische bedradingssystemen, Heirweg 125 te Kuurne. Hierbij een extra oproep om extra alert te zijn en verdachte voertuigen en/of omstandigheden te melden via lik@pzvlas.be .

De toegangsdeur aan de zijkant werd geforceerd/open gestampt.  Bij nazicht binnen is er op het eerste zicht niets verdwenen en niets beschadigd.  Er staan ook niet echt waardevolle en bruikbare goederen in dit magazijn.  De deur werd nu volledig vastgezet aangezien ze toch niet meer in gebruik is. 

Daarom willen wij vragen extra alert te zijn op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Misschien was men op verkenning en komt men later terug. 

Nummerplaten van verdachte voertuigen kunnen worden doorgemaild. Zo komen ze op een zwarte lijst terecht. Eens ze worden gedetecteerd door een ANPR-voertuig of -camera worden ze direct getraceerd en onderzocht. 


MELDING VAN VERDACHTE VOERTUIGEN : 

Gelieve een mail te sturen naar lik@pzvlas.be met vermelding van : 

-de nummerplaat van het verdachte voertuig


-het type voertuig + kleur


-plaats van signalisatie


-dag en uur van signalisatie


-omschrijving van de omstandigheden


-uw telefoonnummer

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.