TechniekAmbassadeurs : een duurzame relatie tussen bedrijf en school

23/6/2015
TechniekAmbassadeurs : een duurzame relatie tussen bedrijf en school TechniekAmbassadeurs is een project dat een duurzame relatie tussen bedrijf en school wil aanmoedigen. Dit ten voordele van een realistische techniekperceptie bij jongeren. Wil jij, als technisch profiel, getuigen als rolmodel voor een klas? Zo kan je bijdragen aan een 'echt' verhaal en kan je bij de leerlingen een 'eye-opener' zijn voor de wereld van techniek.Op technische scholen worden elk jaar duizenden jongeren opgeleid tot innovators, creatieve denkers en probleemoplossers. Onze arbeidsmarkt smeekt om handige Harriëttes en experimentele wizzkids. Techniek is niet alleen een sjieke, maar ook een slimme keuze.Toch zien we de interesse van jongeren en hun ouders afnemen. Het imago is besmeurd met olievlekken, bandwerk en bouwstof. Het is tijd om naar buiten te komen met sterke troeven en succesverhalen! 

Daarom is TechniekAmbassadeurs op zoek naar mensen met een technische job die willen komen vertellen voor een klas. Zo kunnen leerlingen kennis maken met de echte wereld van techniek. 

Heb jij interesse om rolmodel te worden of wil je meer info? 

Neem dan contact op met Isabelle Herteleer via isabelle@rtcoostvlaanderen.be of telefonisch via 09/267.73.89.
of neem een kijkje op de website www.techniek-is-sjiek.be/techniekambassadeurs

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.