TechniekAmbassadeurs : een duurzame relatie tussen bedrijf en school

23/6/2015
TechniekAmbassadeurs : een duurzame relatie tussen bedrijf en school TechniekAmbassadeurs is een project dat een duurzame relatie tussen bedrijf en school wil aanmoedigen. Dit ten voordele van een realistische techniekperceptie bij jongeren. Wil jij, als technisch profiel, getuigen als rolmodel voor een klas? Zo kan je bijdragen aan een 'echt' verhaal en kan je bij de leerlingen een 'eye-opener' zijn voor de wereld van techniek.Op technische scholen worden elk jaar duizenden jongeren opgeleid tot innovators, creatieve denkers en probleemoplossers. Onze arbeidsmarkt smeekt om handige Harriëttes en experimentele wizzkids. Techniek is niet alleen een sjieke, maar ook een slimme keuze.Toch zien we de interesse van jongeren en hun ouders afnemen. Het imago is besmeurd met olievlekken, bandwerk en bouwstof. Het is tijd om naar buiten te komen met sterke troeven en succesverhalen! 

Daarom is TechniekAmbassadeurs op zoek naar mensen met een technische job die willen komen vertellen voor een klas. Zo kunnen leerlingen kennis maken met de echte wereld van techniek. 

Heb jij interesse om rolmodel te worden of wil je meer info? 

Neem dan contact op met Isabelle Herteleer via isabelle@rtcoostvlaanderen.be of telefonisch via 09/267.73.89.
of neem een kijkje op de website www.techniek-is-sjiek.be/techniekambassadeurs

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.