TechniekAmbassadeurs : een duurzame relatie tussen bedrijf en school

23/6/2015
TechniekAmbassadeurs : een duurzame relatie tussen bedrijf en school TechniekAmbassadeurs is een project dat een duurzame relatie tussen bedrijf en school wil aanmoedigen. Dit ten voordele van een realistische techniekperceptie bij jongeren. Wil jij, als technisch profiel, getuigen als rolmodel voor een klas? Zo kan je bijdragen aan een 'echt' verhaal en kan je bij de leerlingen een 'eye-opener' zijn voor de wereld van techniek.Op technische scholen worden elk jaar duizenden jongeren opgeleid tot innovators, creatieve denkers en probleemoplossers. Onze arbeidsmarkt smeekt om handige Harriëttes en experimentele wizzkids. Techniek is niet alleen een sjieke, maar ook een slimme keuze.Toch zien we de interesse van jongeren en hun ouders afnemen. Het imago is besmeurd met olievlekken, bandwerk en bouwstof. Het is tijd om naar buiten te komen met sterke troeven en succesverhalen! 

Daarom is TechniekAmbassadeurs op zoek naar mensen met een technische job die willen komen vertellen voor een klas. Zo kunnen leerlingen kennis maken met de echte wereld van techniek. 

Heb jij interesse om rolmodel te worden of wil je meer info? 

Neem dan contact op met Isabelle Herteleer via isabelle@rtcoostvlaanderen.be of telefonisch via 09/267.73.89.
of neem een kijkje op de website www.techniek-is-sjiek.be/techniekambassadeurs

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.