Het Pendelfonds, voor duurzaam woon-werkverkeer

30/6/2015
Het Pendelfonds, voor duurzaam woon-werkverkeer Graag brengen we u op de hoogte dat de Vlaamse overheid vandaag een nieuwe projectoproep van het Pendelfonds gelanceerd heeft.

 

Dit fonds is een initiatief van de Vlaamse Overheid dat subsidies uitreikt aan werkgevers die werk wensen te maken van een duurzaam woon-werkverkeer van hun personeelsleden (dmv het uitwerken van nieuwe mobiliteitsmaatregelen).

Indien u als werkgever een initiatief opricht om duurzaam woon-werkverkeer te promoten onder uw personeelsleden, dan kunt u via dit Pendelfonds een financiële ondersteuning genieten twv van
maximum 50% van de projectkosten voor een periode van maximum 4 jaar. Deze projecten worden door een begeleidingscommissie geëvalueerd en ter advies aan de Vlaams Minister van Mobiliteit voorgelegd.

 

U kan een projectvoorstel indienen tot 29 november 2015.  
Let wel! Vooraleer u een projectvoorstel kan indienen, dient u een dossiernummer aan te vragen; dit nummer dient u voor 29 oktober aan te vragen.

 

Als bijlage vindt u alvast:

· een korte beschrijving van het Pendelfonds (wie kan indienen, hoe en wanneer moet men indienen, welke maatregelen komen in aanmerking…)

· een lijst met maximale subsidieplafonds van bepaalde actiemaatregelen + lijst met uitgesloten actiemaatregelen

· een beknopt stappenplan als handige wegwijzer in het correct indienen van een projectvoorstel

· het aanvraagformulier voor het indienen van een projectvoorstel

 

Alle details vindt u op www.pendelfonds.be of www.west-vlaanderen.be/mobiliteit.

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.