Het Pendelfonds, voor duurzaam woon-werkverkeer

30/6/2015
Het Pendelfonds, voor duurzaam woon-werkverkeer Graag brengen we u op de hoogte dat de Vlaamse overheid vandaag een nieuwe projectoproep van het Pendelfonds gelanceerd heeft.

 

Dit fonds is een initiatief van de Vlaamse Overheid dat subsidies uitreikt aan werkgevers die werk wensen te maken van een duurzaam woon-werkverkeer van hun personeelsleden (dmv het uitwerken van nieuwe mobiliteitsmaatregelen).

Indien u als werkgever een initiatief opricht om duurzaam woon-werkverkeer te promoten onder uw personeelsleden, dan kunt u via dit Pendelfonds een financiële ondersteuning genieten twv van
maximum 50% van de projectkosten voor een periode van maximum 4 jaar. Deze projecten worden door een begeleidingscommissie geëvalueerd en ter advies aan de Vlaams Minister van Mobiliteit voorgelegd.

 

U kan een projectvoorstel indienen tot 29 november 2015.  
Let wel! Vooraleer u een projectvoorstel kan indienen, dient u een dossiernummer aan te vragen; dit nummer dient u voor 29 oktober aan te vragen.

 

Als bijlage vindt u alvast:

· een korte beschrijving van het Pendelfonds (wie kan indienen, hoe en wanneer moet men indienen, welke maatregelen komen in aanmerking…)

· een lijst met maximale subsidieplafonds van bepaalde actiemaatregelen + lijst met uitgesloten actiemaatregelen

· een beknopt stappenplan als handige wegwijzer in het correct indienen van een projectvoorstel

· het aanvraagformulier voor het indienen van een projectvoorstel

 

Alle details vindt u op www.pendelfonds.be of www.west-vlaanderen.be/mobiliteit.

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.