Het Pendelfonds, voor duurzaam woon-werkverkeer

30/6/2015
Het Pendelfonds, voor duurzaam woon-werkverkeer Graag brengen we u op de hoogte dat de Vlaamse overheid vandaag een nieuwe projectoproep van het Pendelfonds gelanceerd heeft.

 

Dit fonds is een initiatief van de Vlaamse Overheid dat subsidies uitreikt aan werkgevers die werk wensen te maken van een duurzaam woon-werkverkeer van hun personeelsleden (dmv het uitwerken van nieuwe mobiliteitsmaatregelen).

Indien u als werkgever een initiatief opricht om duurzaam woon-werkverkeer te promoten onder uw personeelsleden, dan kunt u via dit Pendelfonds een financiële ondersteuning genieten twv van
maximum 50% van de projectkosten voor een periode van maximum 4 jaar. Deze projecten worden door een begeleidingscommissie geëvalueerd en ter advies aan de Vlaams Minister van Mobiliteit voorgelegd.

 

U kan een projectvoorstel indienen tot 29 november 2015.  
Let wel! Vooraleer u een projectvoorstel kan indienen, dient u een dossiernummer aan te vragen; dit nummer dient u voor 29 oktober aan te vragen.

 

Als bijlage vindt u alvast:

· een korte beschrijving van het Pendelfonds (wie kan indienen, hoe en wanneer moet men indienen, welke maatregelen komen in aanmerking…)

· een lijst met maximale subsidieplafonds van bepaalde actiemaatregelen + lijst met uitgesloten actiemaatregelen

· een beknopt stappenplan als handige wegwijzer in het correct indienen van een projectvoorstel

· het aanvraagformulier voor het indienen van een projectvoorstel

 

Alle details vindt u op www.pendelfonds.be of www.west-vlaanderen.be/mobiliteit.

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.