Snelheidsbeperkingen op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

1/7/2015
Snelheidsbeperkingen op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord De laatste tijd zijn er veel snelheidscontroles op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. De maximum snelheden op het bedrijvenpark staan volgens de wet correct aangeduid, maar voor velen is het niet duidelijk hoe snel mag gereden worden op de verschillende straten. Een overzicht.


In principe mag op het hele bedrijvenpark slechts 50km/u worden gereden. 


Op de Noordlaan mag maximum 50km per uur worden gereden. 


Op de Ringlaan mag op bepaalde plaatsen maximum 70km per uur worden gereden maar bij de in- en uitritten van het bedrijvenpark geldt een maximum snelheid van 50km/u.  

Op de Industrielaan en de Heirweg te Kuurne geldt eveneens de maximum snelheid van 50km/u. 

U dient u dus op het hele bedrijvenpark aan de maximum snelheid van 50km/u te houden. 


OPGELET : Politiezone Vlas liet ons weten dat er de komende maanden extra veel controles zullen plaatsvinden op en rond het bedrijvenpark. 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.