Werken kruispunt Brugsesteenweg/Boomgaardstraat/Kongostraat

3/7/2015
Werken kruispunt Brugsesteenweg/Boomgaardstraat/Kongostraat Op 17 augustus zal aannemer Tibergyn in opdracht van het Agentschap Wegen & Verkeer het kruispunt Brugsesteenweg/Boomgaardstraat/Kongostraat herinrichten.
Er komen volwaardige verkeerslichten en een linksafslagstrook. De duur van de werken bedraagt 4 weken.

Tijdens de volledige duur van de werken zal geen doorgaand verkeer mogelijk zijn.

Omleiding voor doorgaand verkeer is voorzien via R8/E17/N36 & N36/E403/R8.

Eind augustus zal de aannemer eveneens het kruispunt R8/N50 herasfalteren. Dit betekent dat de bedrijven en woningen gelegen tussen de R8 en de Boomgaardstraat op die dag enkel bereikbaar zullen zijn via Ter Ferrants (het eenrichtingsverkeer wordt tijdelijk opgeheven).

Omleidingsplannen kunt u binnenkort vinden op www.kuurne.be
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.