Werken kruispunt Brugsesteenweg/Boomgaardstraat/Kongostraat

3/7/2015
Werken kruispunt Brugsesteenweg/Boomgaardstraat/Kongostraat Op 17 augustus zal aannemer Tibergyn in opdracht van het Agentschap Wegen & Verkeer het kruispunt Brugsesteenweg/Boomgaardstraat/Kongostraat herinrichten.
Er komen volwaardige verkeerslichten en een linksafslagstrook. De duur van de werken bedraagt 4 weken.

Tijdens de volledige duur van de werken zal geen doorgaand verkeer mogelijk zijn.

Omleiding voor doorgaand verkeer is voorzien via R8/E17/N36 & N36/E403/R8.

Eind augustus zal de aannemer eveneens het kruispunt R8/N50 herasfalteren. Dit betekent dat de bedrijven en woningen gelegen tussen de R8 en de Boomgaardstraat op die dag enkel bereikbaar zullen zijn via Ter Ferrants (het eenrichtingsverkeer wordt tijdelijk opgeheven).

Omleidingsplannen kunt u binnenkort vinden op www.kuurne.be
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.