Massale opkomst voor de inzet van de congé

3/7/2015
Massale opkomst voor de inzet van de congé Op donderdagavond 2 juli hebben alle bedrijven van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord samen de congé ingezet. De opkomst was groot, het enthousiasme nog groter.

Domein Warande is een schitterende locatie voor een dergelijk event. 450 ondernemers en hun werknemers kwamen er samen BBQ'en om de congé in te zetten. 


Bij de inkom kon iedereen kennis maken met de ANPR-wagens van Politiezone Vlas. Dit in het kader van het engagement van PZVlas om tijdens het verlof extra te patrouilleren met de ANPR-voertuigen op het hele bedrijvenpark en ter Ferrants. 


Parkmanager van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, Annelies Corne, is de initiatiefnemer tot het organiseren van dit event.
De 12 ondernemers die samen de Raad van Bestuur vormen stonden samen in voor het braden van 650 worsten, de bediening aan de bar en het ontvangen van de mensen.

De parkmanager is tevreden met de enthousiaste opkomst en de sympathieke ondersteuning van de leden van de Raad van Bestuur.  


Klik HIER voor foto's. 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.