Massale opkomst voor de inzet van de congé

3/7/2015
Massale opkomst voor de inzet van de congé Op donderdagavond 2 juli hebben alle bedrijven van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord samen de congé ingezet. De opkomst was groot, het enthousiasme nog groter.

Domein Warande is een schitterende locatie voor een dergelijk event. 450 ondernemers en hun werknemers kwamen er samen BBQ'en om de congé in te zetten. 


Bij de inkom kon iedereen kennis maken met de ANPR-wagens van Politiezone Vlas. Dit in het kader van het engagement van PZVlas om tijdens het verlof extra te patrouilleren met de ANPR-voertuigen op het hele bedrijvenpark en ter Ferrants. 


Parkmanager van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, Annelies Corne, is de initiatiefnemer tot het organiseren van dit event.
De 12 ondernemers die samen de Raad van Bestuur vormen stonden samen in voor het braden van 650 worsten, de bediening aan de bar en het ontvangen van de mensen.

De parkmanager is tevreden met de enthousiaste opkomst en de sympathieke ondersteuning van de leden van de Raad van Bestuur.  


Klik HIER voor foto's. 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geďnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.