Overname Ventilair Group International bvba door Volution Ventilation Group ltd

13/7/2015
Overname Ventilair Group International bvba door Volution Ventilation Group ltd Ventilair Group bvba kondigde op 10 juli 2015 aan dat het bedrijf wordt overgenomen door het Britse beursgenoteerde Volution Ventilation Group ltd.Het Britse beursgenoteerde Volution is een toonaangevende leverancier van ventilatieproducten op de woningbouwmarkt in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Noorwegen en Duitsland. De groep is opgericht in 2002 en is bekend van de merken Vent-Axia, Manrose, Fresh, PAX, inVENTer and Brüggermann Energiekonzepte.

Ventilair Group, dat zijn hoofdkantoor in Kuurne (België) heeft,  bestaat sinds 2004 en heeft zich in de loop der jaren verder ontwikkeld naar totaalleverancier van ventilatieproducten voor zowel de residentiële als de niet-residentiële markt. Tevens is de groep fabrikant van de eigen merken Comair, GLT en Kuvent.

Ronnie George, CEO van Volution Ventilation Group ltd, en Kurt Declerck, voormalig CEO van Ventilair Group, laten weten dat ze uitermate tevreden zijn over de overname, die naar verwachting op 5 augustus 2015 afgerond zal worden.

Volution Ventilation Group ltd is al tien jaar handelspartner van Ventilair Group en wil met de overname de aanwezigheid van Ventilair Group in de Benelux en Frankrijk versterken. De gecombineerde kennis en specialisatie van beide partijen biedt volop kansen en mogelijkheden om toekomstplannen op het gebied van groei en productontwikkeling te realiseren.

Ventilair Group Belgium zal als onderdeel van Volution onder de huidige naam en met dezelfde strategie blijven opereren op de Belgische markt.

www.ventilairgroup.com

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.