Werken Izegemsestraat 10 augustus tot eind september

13/7/2015
Werken Izegemsestraat 10 augustus tot eind september In de Izegemsestraat zijn de werken voor het verbreden van de weg van start gegaan. Er worden 2 bedrijven rechtstreeks gehinderd door de werken en dit zal duren tot eind september. Er werd een omleiding gepland.

 

 

 

 
Het verkeer komende uit de Izegemsestraat, kant St.Katharina, kan via de Groenestraat (tijdelijk éénrichtingsverkeer) de Industrielaan bereiken.

 

Het verkeer in de Industrielaan met bestemming/richting Izegemsestraat, St.Katharina, kan omrijden via de Industrielaan, spoorwegovergang links Groenestraat, tot Wittestraat om rechts de Magerstraat te bereiken.

De werken die zullen worden uitgevoerd zijn het verbreden van de weg door het steken van buizen in de grachten en er komt een nieuw wegdek. 

 

 

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.