Werken Izegemsestraat 10 augustus tot eind september

13/7/2015
Werken Izegemsestraat 10 augustus tot eind september In de Izegemsestraat zijn de werken voor het verbreden van de weg van start gegaan. Er worden 2 bedrijven rechtstreeks gehinderd door de werken en dit zal duren tot eind september. Er werd een omleiding gepland.

 

 

 

 
Het verkeer komende uit de Izegemsestraat, kant St.Katharina, kan via de Groenestraat (tijdelijk éénrichtingsverkeer) de Industrielaan bereiken.

 

Het verkeer in de Industrielaan met bestemming/richting Izegemsestraat, St.Katharina, kan omrijden via de Industrielaan, spoorwegovergang links Groenestraat, tot Wittestraat om rechts de Magerstraat te bereiken.

De werken die zullen worden uitgevoerd zijn het verbreden van de weg door het steken van buizen in de grachten en er komt een nieuw wegdek. 

 

 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.