NoonTalk over kilometerheffing

13/7/2015
NoonTalk over kilometerheffing De kilometerheffing voor vrachtwagens gaat in vanaf 1 april 2016. Wil je meer weten over deze kilometerheffing? Kom dan op vrijdag 28 augustus tussen 12u en 13u30 luisteren naar onze NoonTalk. Inschrijven kan nog tot dinsdag 25 augustus.De kilometerheffing moet ervoor zorgen dat de wegen betaald worden door wie ze gebruikt. Zo moeten de vele buitenlandse vrachtwagens die over onze wegen rijden, ook mee betalen. "Vrachtwagens die de wegen minder belasten, zullen minder moeten betalen", zegt minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA).

Na overleg met de sector heeft Weyts nu de concrete uitwerking van de kilometerheffing klaar. Het tarief zal afhankelijk zijn van drie variabelen: gewicht, wegtype en emissieklasse. 


Wil je meer weten over de kilometerheffing en de invloed ervan op jouw bedrijf? 
Schrijf je dan vòòr dinsdag 25 augustus in voor de NoonTalk over de kilometerheffing

Vrijdag 28 augustus van 12u tot 13u30. Inschrijven : mail naar annelies@kortrijk-noord.be

Kostprijs :
leden 15EUR, niet-leden 25EUR 
Een lichte lunch wordt voorzien. 

OPGELET :
inschrijving is pas geldig na overschrijving van het verschuldigde bedrag

Locatie : Huyze Gezelle, Koning Albertstraat 23 te Kuurne

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.