Veiligheid tijdens het verlof

14/7/2015
Veiligheid tijdens het verlof Tijdens vakantieperiodes belooft Politiezone Vlas extra te patrouilleren met een ANPR - voertuig, dit zowel op het Bedrijvenpark zelf als op Ter Ferrants. Ook willen wij iedereen oproepen om zelf alert te zijn en verdachte voertuigen te melden via lik@pzvlas.be.


Nu we voor het verlof staan willen wij iedereen oproepen om extra alert te zijn en verdachte omstandigheden te signaleren aan het Lokaal Informatie Kruispunt van Politiezone Vlas via lik@pzvlas.be

Speciaal afwezigheidstoezicht aanvragen voor de verlofperiode hoeft niet meer. Politiezone Vlas engageert zich, op vraag van vzw BPKN, om deze zomer minimum 2 maal per 24uur een ronde te doen met een ANPR-voertuig dat alle nummerplaten scant, dit zowel op Ter Ferrants als op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. 


Nummerplaten van verdachte voertuigen kunnen worden doorgemaild. Zo komen ze op een zwarte lijst terecht. Eens ze worden gedetecteerd door een ANPR-voertuig of -camera worden ze direct getraceerd en onderzocht. 


MELDING VAN VERDACHTE VOERTUIGEN : 

Gelieve een mail te sturen naar lik@pzvlas.be met vermelding van : 

-de nummerplaat van het verdachte voertuig


-het type voertuig + kleur


-plaats van signalisatie


-dag en uur van signalisatie


-omschrijving van de omstandigheden


-uw telefoonnummer


Mensen die wonen op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kunnen uiteraard wel nog een afwezigheidstoezicht aanvragen ten laatste één week voor hun vertrek via www.pzvlas.be of www.policeonweb.be

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.