Veiligheid tijdens het verlof

14/7/2015
Veiligheid tijdens het verlof Tijdens vakantieperiodes belooft Politiezone Vlas extra te patrouilleren met een ANPR - voertuig, dit zowel op het Bedrijvenpark zelf als op Ter Ferrants. Ook willen wij iedereen oproepen om zelf alert te zijn en verdachte voertuigen te melden via lik@pzvlas.be.


Nu we voor het verlof staan willen wij iedereen oproepen om extra alert te zijn en verdachte omstandigheden te signaleren aan het Lokaal Informatie Kruispunt van Politiezone Vlas via lik@pzvlas.be

Speciaal afwezigheidstoezicht aanvragen voor de verlofperiode hoeft niet meer. Politiezone Vlas engageert zich, op vraag van vzw BPKN, om deze zomer minimum 2 maal per 24uur een ronde te doen met een ANPR-voertuig dat alle nummerplaten scant, dit zowel op Ter Ferrants als op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. 


Nummerplaten van verdachte voertuigen kunnen worden doorgemaild. Zo komen ze op een zwarte lijst terecht. Eens ze worden gedetecteerd door een ANPR-voertuig of -camera worden ze direct getraceerd en onderzocht. 


MELDING VAN VERDACHTE VOERTUIGEN : 

Gelieve een mail te sturen naar lik@pzvlas.be met vermelding van : 

-de nummerplaat van het verdachte voertuig


-het type voertuig + kleur


-plaats van signalisatie


-dag en uur van signalisatie


-omschrijving van de omstandigheden


-uw telefoonnummer


Mensen die wonen op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kunnen uiteraard wel nog een afwezigheidstoezicht aanvragen ten laatste één week voor hun vertrek via www.pzvlas.be of www.policeonweb.be

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.