Fitte werknemers, het hele jaar door!

10/8/2015
Fitte werknemers, het hele jaar door! Uw werknemers het hele jaar door fit houden? De mentale veerkracht veerkracht van uw werknemers verbeteren? Rokende werknemers bijstaan bij het stoppen met roken of uw werknemers stimuleren om met de fiets naar het werk komen? Wij geven u in het kader van nv gezond een aantal gratis begeleidende tips, te downloaden brochures en tests die u kan gebruiken om dit goed aan te pakken.


Verder kan u ook uw werknemers stimuleren om in de middagpauze aan sport te doen. Een lijst aan mogelijkheden binnen 5 km op en rond Bedrijvenpark Kortrijk-Noord vindt u via onze rubriek nv gezond : link

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.