PLASTI-BAC bvba concentreert activiteiten op 1 site te Kuurne

10/8/2015
PLASTI-BAC bvba concentreert activiteiten op 1 site te Kuurne Teneinde de efficiëntie van de (inter-)nationale commerciële en logistieke activiteiten van Plasti-Bac te verbeteren, verhuist het bedrijf haar totale infrastructuur naar één enkele site te Kuurne op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.
Plasti-Bac
is een sterk groeiende aanbieder van bakken, paletten en aanverwante oplossingen uit kunststof voor magazijn- en werkplaatsinrichting, logistiek, catering en afvalsortering. Door de continue groei beschikte het bedrijf tot voor kort over diverse, geografisch verspreide voorraadlocaties.


Om de efficiëntie van haar organisatie te optimaliseren, verhuist Plasti-Bac met onmiddellijke ingang zowel magazijnen, als administratieve en commerciële diensten naar één nieuwe centrale locatie: VIJVERHOEK 51, 8520 Kuurne


De gekende telefoon- en faxnummers blijven ongewijzigd, net als de algemene en de persoonlijke e-mailadressen van de medewerkers. Ook BTW-nummer en bankgegevens wijzigen niet.


Vanaf 17/08/2015 is de commerciële ploeg beschikbaar vanuit het nieuwe adres, en zullen leveringen en afhalingen in het magazijn te Asse niet meer mogelijk zijn.


Plasti-Bac
speelt met deze centralisatie in op de groeiende vraag naar snelle leveringen (same-day dispatch), voortkomend uit de onlineverkoop en is er van overtuigd dat deze beslissing de groei en goede samenwerking met klanten en leveranciers zal versterken.


Alle verdere informatie omtrent dit verhuisbericht kunt u bekomen bij Jan Vanderbeke, zaakvoerder van Plasti-Bac bvba (jan.vanderbeke@plastibac.eu).


Het nieuwe correspondentie- en bezoekadres voor Plasti-Bac bvba wordt vanaf 11/08/2015:

Plasti-Bac bvba

Vijverhoek 51
8520 Kuurne
Tel 02 452 95 61
Fax 02 452 28 28
E-mail : info@plastibac.eu Web : www.plastibac.eu 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.