De grote verkeersquiz voor bedrijven!

11/8/2015
De grote verkeersquiz voor bedrijven! Twintig meerkeuzevragen frissen ieders kennis over het verkeer in minder dan tien minuten weer even op. De verkeersveiligheid van de werknemers is een bezorgdheid van iedere werkgever. Met het aanbod 'Grote Verkeersquiz voor bedrijven' kunnen werkgevers hun personeelsleden gratis op een vrijblijvende en leuke manier motiveren om hun verkeerskennis op te frissen.

De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) pakt dit najaar voor de zesde keer uit met De Grote Verkeersquiz. Een sensibiliserende campagne voor bedrijven. Werkgevers kunnen hun personeel tijdens de quizperiode (van 19 oktober tot 30 november 2015) motiveren om mee te spelen. Want meer dan 10% van de arbeidsongevallen zijn verkeersongevallen. En helaas zijn de helft van de dodelijke arbeidsongevallen, verkeersongevallen. Dus de verkeersveiligheid van de werknemers is een bezorgdheid van iedere werkgever.

Met het aanbod Grote Verkeersquiz voor bedrijven kunnen werkgevers hun personeelsleden gratis op een vrijblijvende en leuke manier motiveren om hun verkeerskennis op te frissen. Daarbij valt alleen maar te winnen.

Twintig meerkeuzevragen met feedback frissen ieders kennis in minder dan tien minuten weer even op.

 

Voordelen:

-        aanbod volledig gratis voor bedrijven;

-        quiz duurt gemiddeld slechts 7 minuten;

-        in ieder bedrijf wordt de winnaar beloond met een bongobon ‘Dagje uit’;

-        sponsor DATS24 biedt het winnende bedrijf een cursus eco-driving aan;

-        VSV zorgt voor feedback naar de bedrijven. U krijgt een resultatenrapport met info over het aantal deelnames, gemiddelde scores van de werknemers, best en slechtst beantwoorde vragen, enz. U kunt de tussenstand van uw bedrijf permanent zelf opvolgen gedurende de hele quizperiode.


 
SCHRIJF JE IN : 

www.degroteverkeersquiz.be
Inschrijven vòòr 5 oktober 2015.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.