De grote verkeersquiz voor bedrijven!

11/8/2015
De grote verkeersquiz voor bedrijven! Twintig meerkeuzevragen frissen ieders kennis over het verkeer in minder dan tien minuten weer even op. De verkeersveiligheid van de werknemers is een bezorgdheid van iedere werkgever. Met het aanbod 'Grote Verkeersquiz voor bedrijven' kunnen werkgevers hun personeelsleden gratis op een vrijblijvende en leuke manier motiveren om hun verkeerskennis op te frissen.

De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) pakt dit najaar voor de zesde keer uit met De Grote Verkeersquiz. Een sensibiliserende campagne voor bedrijven. Werkgevers kunnen hun personeel tijdens de quizperiode (van 19 oktober tot 30 november 2015) motiveren om mee te spelen. Want meer dan 10% van de arbeidsongevallen zijn verkeersongevallen. En helaas zijn de helft van de dodelijke arbeidsongevallen, verkeersongevallen. Dus de verkeersveiligheid van de werknemers is een bezorgdheid van iedere werkgever.

Met het aanbod Grote Verkeersquiz voor bedrijven kunnen werkgevers hun personeelsleden gratis op een vrijblijvende en leuke manier motiveren om hun verkeerskennis op te frissen. Daarbij valt alleen maar te winnen.

Twintig meerkeuzevragen met feedback frissen ieders kennis in minder dan tien minuten weer even op.

 

Voordelen:

-        aanbod volledig gratis voor bedrijven;

-        quiz duurt gemiddeld slechts 7 minuten;

-        in ieder bedrijf wordt de winnaar beloond met een bongobon ‘Dagje uit’;

-        sponsor DATS24 biedt het winnende bedrijf een cursus eco-driving aan;

-        VSV zorgt voor feedback naar de bedrijven. U krijgt een resultatenrapport met info over het aantal deelnames, gemiddelde scores van de werknemers, best en slechtst beantwoorde vragen, enz. U kunt de tussenstand van uw bedrijf permanent zelf opvolgen gedurende de hele quizperiode.


 
SCHRIJF JE IN : 

www.degroteverkeersquiz.be
Inschrijven vòòr 5 oktober 2015.

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.