De Computerfabriek helpt haar klanten bij het gebruik van Windows 10

13/8/2015
De Computerfabriek helpt haar klanten bij het gebruik van Windows 10 Iedereen die momenteel gebruik maakt van Windows 7 of Windows 8.1 kan gratis updaten naar versie 10. Onze commercieel partner DE COMPUTERFABRIEK biedt een gratis workshop van Microsoft aan voor alle leden en partners van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. In de workshop kom je alles te weten over Windows 10 en maak je kennis met Microsoft Edge.
 
 
Had je graag de nieuwigheden gekend in de windows 10?
Wil je weten hoe Windows 10 werkt?
Vraag je je af wat het leuke is aan Microsoft Edge?
Twijfel je nog om de stap naar Windows 10 uit te voeren?

 
Kom alles te weten, of  overtuig jezelf op de GRATIS  Workshop van Microsoft voor de klanten van De Computerfabriek en alle leden en partners van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.
 

Dit gaat door op donderdag 3 september 2015 van 20u tot 22u te Kortrijk, in de Aula van Vives.
Doorniksesteenweg 145 te Kortrijk.
 

Verplichte inschrijving via mail
Info@computerfabriek.be
Wij sturen je dan een bevestiging om mee te brengen de avond zelf.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.