De Computerfabriek helpt haar klanten bij het gebruik van Windows 10

13/8/2015
De Computerfabriek helpt haar klanten bij het gebruik van Windows 10 Iedereen die momenteel gebruik maakt van Windows 7 of Windows 8.1 kan gratis updaten naar versie 10. Onze commercieel partner DE COMPUTERFABRIEK biedt een gratis workshop van Microsoft aan voor alle leden en partners van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. In de workshop kom je alles te weten over Windows 10 en maak je kennis met Microsoft Edge.
 
 
Had je graag de nieuwigheden gekend in de windows 10?
Wil je weten hoe Windows 10 werkt?
Vraag je je af wat het leuke is aan Microsoft Edge?
Twijfel je nog om de stap naar Windows 10 uit te voeren?

 
Kom alles te weten, of  overtuig jezelf op de GRATIS  Workshop van Microsoft voor de klanten van De Computerfabriek en alle leden en partners van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.
 

Dit gaat door op donderdag 3 september 2015 van 20u tot 22u te Kortrijk, in de Aula van Vives.
Doorniksesteenweg 145 te Kortrijk.
 

Verplichte inschrijving via mail
Info@computerfabriek.be
Wij sturen je dan een bevestiging om mee te brengen de avond zelf.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.