Flexibiliteit en professionele perfectie op FIA

21/8/2015
Flexibiliteit en professionele perfectie op FIA Als op één plaats de activiteiten deze zomer niet stil hebben gelegen, dan is het wel op Flanders International Airport te Wevelgem, kortweg FIA. FIA is sinds enige tijd commerciëel partner van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en de voorbije maanden tekende zich ook in stijgende interesse vanuit de bedrijven voor de luchthaven.

Flanders International Airport (FIA)
, dat instaat voor de afhandeling van zakenvliegtuigen op luchthaven Kortrijk-Wevelgem, blikt tevreden terug op de zomer: het verkeer bleef stabiel, men noteerde een stijging in de lange afstands vluchten (oa. naar USA ) en er kwamen ook meer en grotere chartervluchten, o.a.  voor voetbalploegen.  Ook het najaar 2015 belooft druk te worden op het vlak van charters met Busworld, Interieur, Filmfestival en uiteraard het internationale voetbalgebeuren in het vooruitzicht.

 

Begin juli vertrok de geblesseerde (toenmalige) gele trui, Tony Martin, vanop Wevelgem. Kleine kanttekening bij dit vertrek: in Frankrijk wilde geen enkele luchthaven openen na sluitingsuur. De  luchthaven ’s nachts openen voor medische vluchten is voor Wevelgem een evidentie, maar bleek in Frankrijk onmogelijk....

 

De voorbije maanden tekenden zich ook in een stijgende interesse voor de luchthaven.

Ze ontvingen burgemeesters, gemeentebesturen, financiële instellingen, maar ook particulieren, die een blik achter de schermen kregen. Algemene conclusie voor FIA , was dat men luchthaven Wevelgem en zijn activiteiten niet kent en dat men verbaasd is over de professionale activiteiten! Een werkpunt.

 

Daarnaast wordt vast gesteld dat HET LUCHTHAVENGEBOUW, MET BIJHORENDE VERGADERZAAL, populair wordt! Het feit dat men om het even waar in het luchthavengebouw een zicht heeft op de activiteiten van de luchthaven, werkt inspirerend. Meer een meer bedrijven organiseren MEETINGS , SEMINARIES, etc. in de luchthaven.

 

De verwachtingen van onze klanten blijven hoog, daarom is FIA  momenteel actief op zoek naar mogelijkheden om het aanbod qua catering aan boord zowel uit te breiden als kwalitatief te verbeteren. Streekproducten en de Belgische gastronomie spelen hierbij een prominente rol. We zoeken dus ondernemingen die daarop, samen met ons,  willen en kunnen inspelen. Want voor minder dan perfectie gaan we niet...

www.flandersairport.be

 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.