Verslag NoonWalk@Philips Light Gallery

24/8/2015
De laatste NoonWalk van het seizoen vond plaats @Philips Light Gallery. De warme pasta's werden gesmaakt en het team van Philips Light Gallery stond iedereen enthousiast bij met professioneel verlichtingsadvies.


Bij Light Gallery vindt u het grootste en meest innovatieve assortiment aan verlichtingsarmaturen. 
Light Gallery staat voor een ongeziene klantenservice en -ondersteuning.

Heel wat ondernemers maakten een afspraak met een adviseur
om in hun bedrijf/toonzaal advies te krijgen over de verlichting. 

Een 100-tal werknemers van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kwamen langs, velen onder hen te voet of met de fiets. Toen het even begon te regenen kwam iedereen binnen schuilen. De warme pasta's kwamen goed van pas. 

NoonWalk@Philips Light Gallery scoorde, als laatste van dit seizoen, alvast een record op gebied van gezelligheid en sfeer!


Bekijk de foto's hier. 

www.lightgallery.comMet dank aan : 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.