Verslag NoonWalk@Philips Light Gallery

24/8/2015
De laatste NoonWalk van het seizoen vond plaats @Philips Light Gallery. De warme pasta's werden gesmaakt en het team van Philips Light Gallery stond iedereen enthousiast bij met professioneel verlichtingsadvies.


Bij Light Gallery vindt u het grootste en meest innovatieve assortiment aan verlichtingsarmaturen. 
Light Gallery staat voor een ongeziene klantenservice en -ondersteuning.

Heel wat ondernemers maakten een afspraak met een adviseur
om in hun bedrijf/toonzaal advies te krijgen over de verlichting. 

Een 100-tal werknemers van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kwamen langs, velen onder hen te voet of met de fiets. Toen het even begon te regenen kwam iedereen binnen schuilen. De warme pasta's kwamen goed van pas. 

NoonWalk@Philips Light Gallery scoorde, als laatste van dit seizoen, alvast een record op gebied van gezelligheid en sfeer!


Bekijk de foto's hier. 

www.lightgallery.comMet dank aan : 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.