Verslag NoonWalk@Philips Light Gallery

24/8/2015
De laatste NoonWalk van het seizoen vond plaats @Philips Light Gallery. De warme pasta's werden gesmaakt en het team van Philips Light Gallery stond iedereen enthousiast bij met professioneel verlichtingsadvies.


Bij Light Gallery vindt u het grootste en meest innovatieve assortiment aan verlichtingsarmaturen. 
Light Gallery staat voor een ongeziene klantenservice en -ondersteuning.

Heel wat ondernemers maakten een afspraak met een adviseur
om in hun bedrijf/toonzaal advies te krijgen over de verlichting. 

Een 100-tal werknemers van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kwamen langs, velen onder hen te voet of met de fiets. Toen het even begon te regenen kwam iedereen binnen schuilen. De warme pasta's kwamen goed van pas. 

NoonWalk@Philips Light Gallery scoorde, als laatste van dit seizoen, alvast een record op gebied van gezelligheid en sfeer!


Bekijk de foto's hier. 

www.lightgallery.comMet dank aan : 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.