Levensloop Kortrijk: ‘de branding’ doet mee!

27/8/2015
Levensloop Kortrijk: ‘de branding’ doet mee! Tijdens het weekend van Levensloop Kortrijk, op zaterdag 12 en zondag 13 september, zal een team van ‘de branding’ 24u rondes wandelen en lopen op het parcours van de Lange Munte. Hiermee betuigen ze hun steun aan iedereen die te maken kreeg met deze vreselijke ziekte, maar zamelen ze ook geld in voor de Stichting Tegen Kanker. Wil je nog mee doen met hun team, het kan!

Een werkgroep bij 'de branding' organiseerde een heus KUBB-tornooi voor personeel, gebruikers en hun netwerk. 12 teams van maximum 6 personen streden op dinsdag 30 juni in de Warande voor de eer én een mooie hoofdprijs als beste branding- KUBBteam. De ‘Tompoezekes’ bleken uiteindelijk onverslaanbaar, en de opbrenst van het volledige KUBB-tornooi bedroeg niet minder dan € 845!

Daarnaast houdt de werkgroep ook een tentje open tijdens Levensloop om alle deelnemers en aanwezige supporters ook ’s nachts aan te moedigen met een tasje soep, een breydelburger of een verkwikkend drankje. Ook daarmee willen ze geld inzamelen, om zo tot een mooie eindsom te komen na het ongetwijfeld vermoeiende, maar hartverwarmende weekend Levensloop....


Wil je nog meedoen met het team van 'de branding'? Dat kan!


- schrijf je in via www.levensloop.be/kortrijk2015, klik op het team van ‘de branding’ en registreer je. Loop of wandel jouw ronde(s) om zo samen 24u in beweging geweest te zijn. Je hoeft niet supersportief te zijn om deel te nemen!

- help ons mee de tent uit te baten. We voorzien warme en koude dranken en breydelburgers. Het is leuk als we wat volk hebben om af te wisselen.

- koop een kaarsenzakje, schrijf er jouw boodschap op en geef zo licht en hoop in de donkere nacht van 12 september. De kaarsenzakjes worden dan langs het parcours gezet en leveren een ontroerend moment op… De zakjes zijn te verkrijgen in Vlaanderenstraat 9b of bij de leden van de werkgroep.

- of kom gewoon langs en supporter mee voor al wie de rondes wandelt en loopt. Jouw aanwezigheid telt.

Met dank aan iedereen die Levensloop een warm hart toedraagt!

 

 

 

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.