Levensloop Kortrijk : Ventilair Group Belgium doet mee!

27/8/2015
Levensloop Kortrijk : Ventilair Group Belgium doet mee! Ventilair Group Belgium neemt deel aan Levensloop Kortrijk. Ook zij zoeken nog een aantal mensen die hun team willen versterken. In een interview met Jozefien Cardoen, teamcoördinator voor dit event, leest u de motivatie van het bedrijf voor hun deelname.

Hoe is het idee gekomen om deel te nemen? 

Enkele maanden geleden kregen wij bezoek van een vertegenwoordiger van Stichting tegen Kanker.
Zij organiseren af en toe congressen, de laatste was in mei en ging over luchtvervuiling binnen en buiten. Daarop werden wij gecontacteerd.
Wij zijn verdeler en producent van hoogwaardige ventilatiematerialen en zijn fervent aanhanger van ventilatiesystemen D (d.w.z. volledig mechanische ventilatiesystemen) met warmteterugwinning. Binnenluchtkwaliteit is iets wat enorm belangrijk is voor ons. Door op regelmatige basis het ventilatiesysteem schoon te maken houd je de lucht in uw huis gezond.
We werden gevraagd partner te worden van Stichting tegen Kanker. Een van de mogelijkheden was onder andere Levensloop.Waarom nemen jullie deel? 

Wij nemen deel om de mensen een hart onder de riem te steken. Iedereen heeft wel een familielid, dichte vriend of verre kennis die met kanker te maken heeft gekregen. En als wij een steentje kunnen bijdragen door met ons team 24u te strijden tegen kanker, dan zeggen we daar geen nee tegen.

 

Is iedereen even enthousiast over de deelname ?

Iedereen was onmiddellijk enthousiast over dit event!
Er was weinig overredingskracht nodig om de collega’s te laten deelnemen. Ons team is een mix van sportievelingen en starters. Ikzelf ben in juli gestart met lopen naar aanleiding van onze deelname. Iedere deelnemer van ons team moet een uur in beweging zijn, hetzij al lopend hetzij al wandelend. Mijn doel is om uiteindelijk een uur te kunnen lopen, hoewel ik niet kan uitsluiten dat er een klein beetje gewandeld zal worden
J .
Zoals je ziet zetten we ons voor de volle 100% in.

 

Neemt Ventilair soms ook deel aan andere sportwedstrijden? 

Het is de eerste keer dat we met Ventilair Group Belgium deelnemen aan een soortgelijke wedstrijd.
En we zullen niet enkel sporten! Ook naast de piste vinden jullie ons terug met een standje waar we drankjes en snoepgoed zullen verkopen voor het goede doel.
Daarnaast verkopen we ook Levensloop armbandjes aan 3 euro per stuk. Iedereen kan deze hier op de firma komen afhalen. Alle verzamelde gelden worden dan integraal gestort naar Levensloop Kortrijk.

 

Hebben jullie nog mensen te kort om de 24u te kunnen vullen?

We zoeken momenteel nog 1 loper :

-Op zaterdag van 21u tot 22u

Ieder teamlid krijgt een mooi paars Ventilair Group loopshirt.

 

Naast armbandjes aankopen kunnen mensen ook een gift schenken aan ons team. Dit bedrag komt dan op onze teamteller te staan, en wordt op de rekening van Levensloop Kortrijk gestort.

 

http://www.levensloop.be/kortrijk2015

 

http://www.ventilairgroup.be/nl/ventilair-group-belgium-neemt-deel-aan-levensloop-kortrijk-2015/

 

 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.