Maak je vacatures bekend op de jobbeurs te Kuurne!

27/8/2015
Maak je vacatures bekend op de jobbeurs te Kuurne! Op donderdag 17 september neemt vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord deel aan de Jobbeurs te Kuurne. De parkmanager presenteert er de hele dag alle vacatures op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Mail nu je vacatures door!

Op donderdag 17 september verblijft de Parkmanager de hele dag op de stand van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord in KUBOX te Kuurne.
Dit ter gelegenheid van de JOBBEURS. 

Er wordt een folder opgemaakt met alle vacatures op het bedrijvenpark en deze wordt aan alle bezoekers van de jobbeurs afgegeven. 

Mail je vacatures vòòr 9 september door naar annelies@kortrijk-noord.be

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.