Maak je vacatures bekend op de jobbeurs te Kuurne!

27/8/2015
Maak je vacatures bekend op de jobbeurs te Kuurne! Op donderdag 17 september neemt vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord deel aan de Jobbeurs te Kuurne. De parkmanager presenteert er de hele dag alle vacatures op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Mail nu je vacatures door!

Op donderdag 17 september verblijft de Parkmanager de hele dag op de stand van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord in KUBOX te Kuurne.
Dit ter gelegenheid van de JOBBEURS. 

Er wordt een folder opgemaakt met alle vacatures op het bedrijvenpark en deze wordt aan alle bezoekers van de jobbeurs afgegeven. 

Mail je vacatures vòòr 9 september door naar annelies@kortrijk-noord.be

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.