Warmte uitwisseling tussen bedrijven

14/9/2015
Warmte uitwisseling tussen bedrijven Verschillende West-Vlaamse ondernemers wisselen al warmte uit met hun buurbedrijf. Op die manier benutten ze industriŽle restwarmte, die anders vaak verloren gaat. Anderen maken gebruik van gerecupereerde warmte uit een warmtekrachtkoppeling (WKK). Kom meer te weten over de mogelijkheden op dinsdagavond 13 oktober.

   • Hoe kom je tot een warmte-uitwisseling? 
  • Wat zijn de aanbevelingen en valkuilen hier in? 
  • Wat is een warmtekrachtkoppeling (WKK)? Dinsdagavond 13 oktober om 18u krijgt u een antwoord op al uw vragen over warmte-uitwisseling.
Die avond delen drie ondernemers graag hun praktijkervaringen.
U bent dan ook van harte welkom om de voordelen van warmte-uitwisseling van dichtbij te leren kennen.


Meer info en inschrijven : 

http://www.ehbtm.be/win-win%20met%20warmte
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.