Infoavond over intergrale beveiliging van bedrijven en bedrijvenparken

14/9/2015
Infoavond over intergrale beveiliging van bedrijven en bedrijvenparken START 2 SECURE wil KMO's en andere ge´nteresseerden op dinsdag 20 oktober informeren over integrale beveiliging van hun bedrijf/bedrijventerrein en IT-beveiliging.Nog te vaak zijn KMO's het slachtoffer van inbraak, diefstal of vandalisme.

Beveiliging van volledige bedrijventerreinen komt meer en meer in beeld als één van de oplossingen. Tergelijkertijd neemt het aantal informatica-incidenten de laatste jaren schrikwekkend toe: cybercriminelen viseren de IT-systemen van KMO's eerder dan die van sterk beveiligde grote bedrijven. Dit brengt risico's als diefstal van product- en klantgegevens, betaalfraude, chantage, ... met zich mee.


START 2 SECURE wil KMO's en andere geïnteresseerden op dinsdag 20 oktober informeren over integrale beveiliging van hun bedrijf/bedrijventerrein en IT-beveiliging. PRAKTISCH

Deelnemen is gratis, inschrijven is verplicht. 

Inschrijven is mogelijk tot 13 oktober via www.start2secure.be.

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.