Infoavond over intergrale beveiliging van bedrijven en bedrijvenparken

14/9/2015
Infoavond over intergrale beveiliging van bedrijven en bedrijvenparken START 2 SECURE wil KMO's en andere ge´nteresseerden op dinsdag 20 oktober informeren over integrale beveiliging van hun bedrijf/bedrijventerrein en IT-beveiliging.Nog te vaak zijn KMO's het slachtoffer van inbraak, diefstal of vandalisme.

Beveiliging van volledige bedrijventerreinen komt meer en meer in beeld als één van de oplossingen. Tergelijkertijd neemt het aantal informatica-incidenten de laatste jaren schrikwekkend toe: cybercriminelen viseren de IT-systemen van KMO's eerder dan die van sterk beveiligde grote bedrijven. Dit brengt risico's als diefstal van product- en klantgegevens, betaalfraude, chantage, ... met zich mee.


START 2 SECURE wil KMO's en andere geïnteresseerden op dinsdag 20 oktober informeren over integrale beveiliging van hun bedrijf/bedrijventerrein en IT-beveiliging. PRAKTISCH

Deelnemen is gratis, inschrijven is verplicht. 

Inschrijven is mogelijk tot 13 oktober via www.start2secure.be.

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.