Infoavond over intergrale beveiliging van bedrijven en bedrijvenparken

14/9/2015
Infoavond over intergrale beveiliging van bedrijven en bedrijvenparken START 2 SECURE wil KMO's en andere geïnteresseerden op dinsdag 20 oktober informeren over integrale beveiliging van hun bedrijf/bedrijventerrein en IT-beveiliging.Nog te vaak zijn KMO's het slachtoffer van inbraak, diefstal of vandalisme.

Beveiliging van volledige bedrijventerreinen komt meer en meer in beeld als één van de oplossingen. Tergelijkertijd neemt het aantal informatica-incidenten de laatste jaren schrikwekkend toe: cybercriminelen viseren de IT-systemen van KMO's eerder dan die van sterk beveiligde grote bedrijven. Dit brengt risico's als diefstal van product- en klantgegevens, betaalfraude, chantage, ... met zich mee.


START 2 SECURE wil KMO's en andere geïnteresseerden op dinsdag 20 oktober informeren over integrale beveiliging van hun bedrijf/bedrijventerrein en IT-beveiliging. PRAKTISCH

Deelnemen is gratis, inschrijven is verplicht. 

Inschrijven is mogelijk tot 13 oktober via www.start2secure.be.

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.