Bedrijven Contactdagen 2015

16/9/2015
Bedrijven Contactdagen 2015 Op 9 en 10 december 2015 neemt vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord met een groepsstand deel aan Bedrijven Contactdagen te Kortrijk Xpo. Van september tot december zetten wij in elke nieuwsbrief één van de 28 exposanten van onze stand in de kijker. Vandaag maakt u kennis met het bedrijf Intertex.

Intertex staat voor : Opslagplaatsen en magazijnen 

Intertex biedt u een stockagecapaciteit van 35.000 m2 met optionele logistieke dienstverlening aan. Intertex beschikt over zowel grote als kleine geïsoleerde magazijnruimtes met uitstekende lichtinval en ruime poorten waar vrachtwagens vlot kunnen in- en uitrijden.

Intertex kan instaan voor uw administratie, voorraadbeheer, inkomende en uitgaande goederenstromen, magazijnierswerk zoals laden en lossen, en andere logistieke diensten.

U kunt tevens gebruik maken van hun openbare weegbrug (24/7 - tot 60 ton) , gelegen op de site zelf.

Het familiale karakter van Intertex verzekert flexibele oplossingen op maat.


www.intertex.be


 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.