Bedrijven Contactdagen 2015

16/9/2015
Bedrijven Contactdagen 2015 Op 9 en 10 december 2015 neemt vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord met een groepsstand deel aan Bedrijven Contactdagen te Kortrijk Xpo. Van september tot december zetten wij in elke nieuwsbrief één van de 28 exposanten van onze stand in de kijker. Vandaag maakt u kennis met het bedrijf Intertex.

Intertex staat voor : Opslagplaatsen en magazijnen 

Intertex biedt u een stockagecapaciteit van 35.000 m2 met optionele logistieke dienstverlening aan. Intertex beschikt over zowel grote als kleine geïsoleerde magazijnruimtes met uitstekende lichtinval en ruime poorten waar vrachtwagens vlot kunnen in- en uitrijden.

Intertex kan instaan voor uw administratie, voorraadbeheer, inkomende en uitgaande goederenstromen, magazijnierswerk zoals laden en lossen, en andere logistieke diensten.

U kunt tevens gebruik maken van hun openbare weegbrug (24/7 - tot 60 ton) , gelegen op de site zelf.

Het familiale karakter van Intertex verzekert flexibele oplossingen op maat.


www.intertex.be


 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.