Jobbeurs te Kuurne

17/9/2015
Jobbeurs te Kuurne Op donderdag 17 september was vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zoals elk jaar aanwezig op de jobbeurs te Kuurne. Alle vacatures op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord werden er gratis voorgesteld door het parkmanagement. Een service voor alle leden van de vzw.Ter gelegenheid van de jobbeurs werd door vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord een folder opgemaakt met alle vacatures @Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Deze werd aan alle bezoekers mee gegeven. U kan het hele jaar door alle vacatures op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord terug vinden via onze site onder de rubriek vacatures


  
  
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.