vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is finalist geworden voor de nv gezond Award 2015!

21/9/2015
vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is finalist geworden voor de nv gezond Award 2015! Zoals wij u al mee deelden streeft BPKN mee naar de nv gezond Award 2015. Op maandag 21 september kregen wij het goede nieuws dat vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord één van de finalisten is geworden. De uiteindelijke uitreiking van de award vindt plaats op woensdag 7 oktober te Leuven.In de rubriek nv gezond op onze website stellen wij u alle mogelijkheden voor om in de buurt van het bedrijvenpark aan uw gezondheid te werken. Fitnessen, joggen, tennissen, lunchyoga, zwemmen en u laten begeleiden bij het aannemen van een gezondere levenshouding. Het kan allemaal binnen een straal van minder dan 5 km rond Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.
Allen samen voor nv gezond!


Bekijk de mogelijkheden via deze link.

Wij geven u in het kader van nv gezond ook een aantal gratis begeleidende tips, gratis te downloaden brochures en tests die u kan gebruiken om dit uitgebreid aan te pakken.
Bekijk ze allemaal via deze link.


Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.