vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is finalist geworden voor de nv gezond Award 2015!

21/9/2015
vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is finalist geworden voor de nv gezond Award 2015! Zoals wij u al mee deelden streeft BPKN mee naar de nv gezond Award 2015. Op maandag 21 september kregen wij het goede nieuws dat vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord één van de finalisten is geworden. De uiteindelijke uitreiking van de award vindt plaats op woensdag 7 oktober te Leuven.In de rubriek nv gezond op onze website stellen wij u alle mogelijkheden voor om in de buurt van het bedrijvenpark aan uw gezondheid te werken. Fitnessen, joggen, tennissen, lunchyoga, zwemmen en u laten begeleiden bij het aannemen van een gezondere levenshouding. Het kan allemaal binnen een straal van minder dan 5 km rond Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.
Allen samen voor nv gezond!


Bekijk de mogelijkheden via deze link.

Wij geven u in het kader van nv gezond ook een aantal gratis begeleidende tips, gratis te downloaden brochures en tests die u kan gebruiken om dit uitgebreid aan te pakken.
Bekijk ze allemaal via deze link.


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.