Nieuwe bewegwijzering op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

28/9/2015
Nieuwe bewegwijzering op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord De nieuwe bewegwijzering heeft lang op zich laten wachten maar is eindelijk een feit. Een stand van zaken.


Plaatsing van de borden

Het bedrijf Belgian Road Signs is volop gestart met de plaatsing van de richtingssignalisatie en de bedrijfspanelen. Voor de goede werking van de nieuwe bewegwijzering, zullen de komende weken eveneens de bestaande signalisatie incl. alle naamborden worden weggehaald. Wenst u uw naambord te behouden voor eigen gebruik? Gelieve dan vóór 15 oktober contact op te nemen met het bedrijf Belgian Road Signs:

Belgian Road Signs

Industrielaan 15

8501 Heule

Tel: 056/35.93.91

Fax: 056/37.08.59                 

info@BelgianRoadSigns.be

Hierna worden alle borden definitief verwijderd.

Een
 overzicht van alle opstellingen die worden weggehaald vindt u hier. 

 

 

De infozone

De infozuil, gelegen aan de hoofdingang van het bedrijventerrein, is sinds donderdag 24 september operationeel. Vanaf nu kan elke bezoeker aan Kortrijk-Noord, na raadpleging van de databank en met behulp van de nieuwe signalisatie, uw bedrijfstoegang op een vlotte manier vinden.

 

Uw medewerking is blijvend belangrijk!

Wij vragen u om uw toegangsnummer(s) te vermelden in uw correspondentie en andere bedrijfsinformatie. Enkel met uw medewerking functioneert de nieuwe bewegwijzering optimaal.

Bijkomend kan u de informatie op uw website (m.b.t. de routebeschrijving naar uw bedrijf) verrijken door een eenvoudige link naar www.bisy.be(/uw bedrijfsfiche) in te brengen.

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.