Nieuwe bewegwijzering op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

28/9/2015
Nieuwe bewegwijzering op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord De nieuwe bewegwijzering heeft lang op zich laten wachten maar is eindelijk een feit. Een stand van zaken.


Plaatsing van de borden

Het bedrijf Belgian Road Signs is volop gestart met de plaatsing van de richtingssignalisatie en de bedrijfspanelen. Voor de goede werking van de nieuwe bewegwijzering, zullen de komende weken eveneens de bestaande signalisatie incl. alle naamborden worden weggehaald. Wenst u uw naambord te behouden voor eigen gebruik? Gelieve dan vóór 15 oktober contact op te nemen met het bedrijf Belgian Road Signs:

Belgian Road Signs

Industrielaan 15

8501 Heule

Tel: 056/35.93.91

Fax: 056/37.08.59                 

info@BelgianRoadSigns.be

Hierna worden alle borden definitief verwijderd.

Een
 overzicht van alle opstellingen die worden weggehaald vindt u hier. 

 

 

De infozone

De infozuil, gelegen aan de hoofdingang van het bedrijventerrein, is sinds donderdag 24 september operationeel. Vanaf nu kan elke bezoeker aan Kortrijk-Noord, na raadpleging van de databank en met behulp van de nieuwe signalisatie, uw bedrijfstoegang op een vlotte manier vinden.

 

Uw medewerking is blijvend belangrijk!

Wij vragen u om uw toegangsnummer(s) te vermelden in uw correspondentie en andere bedrijfsinformatie. Enkel met uw medewerking functioneert de nieuwe bewegwijzering optimaal.

Bijkomend kan u de informatie op uw website (m.b.t. de routebeschrijving naar uw bedrijf) verrijken door een eenvoudige link naar www.bisy.be(/uw bedrijfsfiche) in te brengen.

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.