Nieuwe bewegwijzering op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

28/9/2015
Nieuwe bewegwijzering op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord De nieuwe bewegwijzering heeft lang op zich laten wachten maar is eindelijk een feit. Een stand van zaken.


Plaatsing van de borden

Het bedrijf Belgian Road Signs is volop gestart met de plaatsing van de richtingssignalisatie en de bedrijfspanelen. Voor de goede werking van de nieuwe bewegwijzering, zullen de komende weken eveneens de bestaande signalisatie incl. alle naamborden worden weggehaald. Wenst u uw naambord te behouden voor eigen gebruik? Gelieve dan vóór 15 oktober contact op te nemen met het bedrijf Belgian Road Signs:

Belgian Road Signs

Industrielaan 15

8501 Heule

Tel: 056/35.93.91

Fax: 056/37.08.59                 

info@BelgianRoadSigns.be

Hierna worden alle borden definitief verwijderd.

Een
 overzicht van alle opstellingen die worden weggehaald vindt u hier. 

 

 

De infozone

De infozuil, gelegen aan de hoofdingang van het bedrijventerrein, is sinds donderdag 24 september operationeel. Vanaf nu kan elke bezoeker aan Kortrijk-Noord, na raadpleging van de databank en met behulp van de nieuwe signalisatie, uw bedrijfstoegang op een vlotte manier vinden.

 

Uw medewerking is blijvend belangrijk!

Wij vragen u om uw toegangsnummer(s) te vermelden in uw correspondentie en andere bedrijfsinformatie. Enkel met uw medewerking functioneert de nieuwe bewegwijzering optimaal.

Bijkomend kan u de informatie op uw website (m.b.t. de routebeschrijving naar uw bedrijf) verrijken door een eenvoudige link naar www.bisy.be(/uw bedrijfsfiche) in te brengen.

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.