Bedrijven Contactdagen 2015

28/9/2015
Bedrijven Contactdagen 2015 Op 9 en 10 december 2015 neemt vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord met een groepsstand deel aan Bedrijven Contactdagen te Kortrijk Xpo. Van september tot december zetten wij in elke nieuwsbrief één van de 28 exposanten van onze stand in de kijker. Vandaag maakt u kennis met het bedrijf MIKO.

Miko Coffee Service is de ideale partner voor de koffievoorziening op het werk.

Miko staat dagelijks garant voor de optimale oplossing voor koffiepauzes bij duizenden kmo's,
bedrijven, overheidsdiensten, scholen en zorginstellingen.

 

Naast een uitgebreid gamma koffie- en warmedrankautomaten, biedt Miko u ook een uitstekende customer service en eigen technische dienst aan.

Met meer dan 200 jaar ervaring als koffiebrander, garandeert Miko u telkens opnieuw een lekker kopje koffie.

Het ruime assortiment koekjes, thee, melk en suiker vullen uw koffiepauze perfect aan!

 

Bovendien: 1 leverancier = 1 factuur = 1 aanspreekpunt


www.mikocoffee.com

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.