Herfst bij 'de branding'

1/10/2015
Herfst bij 'de branding' Maak iemand blij met een uniek geschenkje uit het ruime aanbod artisanale producten te koop bij 'het idee', de winkel van 'de branding'. Je wordt steeds warm onthaald door de gebruikers die jou graag verder helpen. Spring gerust eens binnen, of breng hen een bezoekje op één van de externe verkoopstanden!

Is de herfst niet jouw favoriete periode? Maak dan eens tijd voor een lange boswandeling met een kop hete chocomelk achteraf, of creëer wat gezelligheid thuis...

In 'het idee' vind je heel wat suggesties die je interieur in deze herfstige periode opfleuren
Verder kan je er prachtige geschenken vinden. De mensen van 'het idee' zijn ook regelmatig aanwezig op externe verkoopsstanden. 
Bekijk alle info via deze link

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.