Herfst bij 'de branding'

1/10/2015
Herfst bij 'de branding' Maak iemand blij met een uniek geschenkje uit het ruime aanbod artisanale producten te koop bij 'het idee', de winkel van 'de branding'. Je wordt steeds warm onthaald door de gebruikers die jou graag verder helpen. Spring gerust eens binnen, of breng hen een bezoekje op één van de externe verkoopstanden!

Is de herfst niet jouw favoriete periode? Maak dan eens tijd voor een lange boswandeling met een kop hete chocomelk achteraf, of creëer wat gezelligheid thuis...

In 'het idee' vind je heel wat suggesties die je interieur in deze herfstige periode opfleuren
Verder kan je er prachtige geschenken vinden. De mensen van 'het idee' zijn ook regelmatig aanwezig op externe verkoopsstanden. 
Bekijk alle info via deze link

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.