Herfst bij 'de branding'

1/10/2015
Herfst bij 'de branding' Maak iemand blij met een uniek geschenkje uit het ruime aanbod artisanale producten te koop bij 'het idee', de winkel van 'de branding'. Je wordt steeds warm onthaald door de gebruikers die jou graag verder helpen. Spring gerust eens binnen, of breng hen een bezoekje op één van de externe verkoopstanden!

Is de herfst niet jouw favoriete periode? Maak dan eens tijd voor een lange boswandeling met een kop hete chocomelk achteraf, of creëer wat gezelligheid thuis...

In 'het idee' vind je heel wat suggesties die je interieur in deze herfstige periode opfleuren
Verder kan je er prachtige geschenken vinden. De mensen van 'het idee' zijn ook regelmatig aanwezig op externe verkoopsstanden. 
Bekijk alle info via deze link

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.