Hinder op het kruispunt Ringlaan - Brugsesteenweg

1/10/2015
Hinder op het kruispunt Ringlaan - Brugsesteenweg Van 12 tot en met 16 oktober zal de verkeersstroom op het kruispunt Brugsesteenweg met de Kleine Ringlaan gehinderd worden.

Van 12 tem 16 oktober voert aannemer VSE werken uit op de Brugsesteenweg (N50) en de Kleine Ringlaan (R8) thv het kruispunt van beide wegen. De aannemer zal de detectielussen voor de regeling vd verkeerslichten herslijpen.

 
Deze werken zullen de nodige hinder met zich mee brengen.
Het kruispunt wordt niet afgesloten, maar wel zal telkens 1 of meerdere rijvakken niet beschikbaar zijn.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.