Red Dot Award voor Joli

5/10/2015
Red Dot Award voor Joli Het Belgische meubellabel Joli, gevestigd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord te Kuurne, viel in de prijzen met de armstoel Marguerite.
Het ontwerp van de Antwerpse designer Mathias De Ferm werd bekroond met de Red Dot Award 2015 voor ‘Best Design Concept of the Year’ in de categorie ‘furniture design’. Een internationale jury van gerenommeerde ontwerpers beoordeelde ruim 3.500 productontwerpen in diverse categorieën.

De jury had lof voor de uitgebalanceerde verhoudingen en de optionele kenmerken die de armstoel tot een uiterst flexibel ontwerp maken.

http://www.managermagazines.be/…/kuurne-joli-wint-red-dot-a…

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.