Red Dot Award voor Joli

5/10/2015
Red Dot Award voor Joli Het Belgische meubellabel Joli, gevestigd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord te Kuurne, viel in de prijzen met de armstoel Marguerite.
Het ontwerp van de Antwerpse designer Mathias De Ferm werd bekroond met de Red Dot Award 2015 voor ‘Best Design Concept of the Year’ in de categorie ‘furniture design’. Een internationale jury van gerenommeerde ontwerpers beoordeelde ruim 3.500 productontwerpen in diverse categorieën.

De jury had lof voor de uitgebalanceerde verhoudingen en de optionele kenmerken die de armstoel tot een uiterst flexibel ontwerp maken.

http://www.managermagazines.be/…/kuurne-joli-wint-red-dot-a…

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.