Feestweekend bij 'de branding'

5/10/2015
Feestweekend bij 'de branding' Tijdens het weekend van 16-17-18 oktober houdt ‘de branding’ het jaarlijkse feestweekend. Mensen kunnen komen kaarten, er is een (gezins)wandeling en een eetfestijn op zaterdagavond en zondagmiddag. Met al deze activiteiten wordt geld ingezameld voor projecten die de gebruikers ten goede komen. Alles is vrij toegankelijk, enkel voor het eetfestijn moet vooraf ingeschreven worden.U kan alle events bij 'de branding' volgen via hun FACEBOOKPAGINA 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.