vzw bedrijvenpark Kortrijk-Noord : winnaar nv gezond Award 2015

13/10/2015
vzw bedrijvenpark Kortrijk-Noord : winnaar nv gezond Award 2015 vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is met haar inspanningen om ondernemers en werknemers op het bedrijvenpark aan te zetten om gezond te leven winnaar geworden van de nv gezond award 2015! De uitreiking van de award is een initiatief van VIGEZ.VIGeZ is een expertisecentrum voor gezondheidspromotie en ziektepreventie. Sinds 1991 zijn ze erkend door de Vlaamse overheid. Ze leveren strategieën, advies & begeleiding, opleidingen en methodieken (in de vorm van kant-en-klare pakketten) aan gezondheidsprofessionals. Ze zijn er voor iedereen die bezig is met gezondheidspromotie en ziektepreventie. Zowel praktijkwerkers als beleidsmakers. 
Meer info vindt u via deze link


Meer info over wat vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord ondernam om de award in de wacht te slepen leest u via deze link. De uitreiking van de Award vond plaats in Leuven. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.