vzw bedrijvenpark Kortrijk-Noord : winnaar nv gezond Award 2015

13/10/2015
vzw bedrijvenpark Kortrijk-Noord : winnaar nv gezond Award 2015 vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is met haar inspanningen om ondernemers en werknemers op het bedrijvenpark aan te zetten om gezond te leven winnaar geworden van de nv gezond award 2015! De uitreiking van de award is een initiatief van VIGEZ.VIGeZ is een expertisecentrum voor gezondheidspromotie en ziektepreventie. Sinds 1991 zijn ze erkend door de Vlaamse overheid. Ze leveren strategieën, advies & begeleiding, opleidingen en methodieken (in de vorm van kant-en-klare pakketten) aan gezondheidsprofessionals. Ze zijn er voor iedereen die bezig is met gezondheidspromotie en ziektepreventie. Zowel praktijkwerkers als beleidsmakers. 
Meer info vindt u via deze link


Meer info over wat vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord ondernam om de award in de wacht te slepen leest u via deze link. De uitreiking van de Award vond plaats in Leuven. 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.