Made in West-Vlaanderen

13/10/2015
Made in West-Vlaanderen Volg al het bedrijfsnieuws uit West-Vlaanderen via www.madeinwestvlaanderen.be

Made in West-Vlaanderen is hét platform met elke dag alle bedrijfsnieuws uit West-Vlaanderen. Made in West-Vlaanderen heeft oog voor het succes, de innovatie en groei bij bedrijven en ondernemers en plaatst de mens achter de ondernemer centraal. Van Aalst tot Zulte, van aannemers tot zorginstellingen, van multinational tot zelfstandige, van starters tot gevestigde waarden, van technologie tot glazenwassen …



Made in West-Vlaanderen is een initiatief van Mediahuis N.V,. De berichtgeving wordt vergaard door een onafhankelijke redactie van vaste en freelance journalisten, onder leiding van Geert Degrande.

Heb je nieuws voor Made in West-Vlaanderen ? Stuur het dan naar redactie@madeinwest-vlaanderen.be

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.