Made in West-Vlaanderen

13/10/2015
Made in West-Vlaanderen Volg al het bedrijfsnieuws uit West-Vlaanderen via www.madeinwestvlaanderen.be

Made in West-Vlaanderen is hét platform met elke dag alle bedrijfsnieuws uit West-Vlaanderen. Made in West-Vlaanderen heeft oog voor het succes, de innovatie en groei bij bedrijven en ondernemers en plaatst de mens achter de ondernemer centraal. Van Aalst tot Zulte, van aannemers tot zorginstellingen, van multinational tot zelfstandige, van starters tot gevestigde waarden, van technologie tot glazenwassen …Made in West-Vlaanderen is een initiatief van Mediahuis N.V,. De berichtgeving wordt vergaard door een onafhankelijke redactie van vaste en freelance journalisten, onder leiding van Geert Degrande.

Heb je nieuws voor Made in West-Vlaanderen ? Stuur het dan naar redactie@madeinwest-vlaanderen.be

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.