Made in West-Vlaanderen

13/10/2015
Made in West-Vlaanderen Volg al het bedrijfsnieuws uit West-Vlaanderen via www.madeinwestvlaanderen.be

Made in West-Vlaanderen is hét platform met elke dag alle bedrijfsnieuws uit West-Vlaanderen. Made in West-Vlaanderen heeft oog voor het succes, de innovatie en groei bij bedrijven en ondernemers en plaatst de mens achter de ondernemer centraal. Van Aalst tot Zulte, van aannemers tot zorginstellingen, van multinational tot zelfstandige, van starters tot gevestigde waarden, van technologie tot glazenwassen …Made in West-Vlaanderen is een initiatief van Mediahuis N.V,. De berichtgeving wordt vergaard door een onafhankelijke redactie van vaste en freelance journalisten, onder leiding van Geert Degrande.

Heb je nieuws voor Made in West-Vlaanderen ? Stuur het dan naar redactie@madeinwest-vlaanderen.be

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.