Tower Awards

13/10/2015
Tower Awards De uitreiking van de Tower Awards is een initiatief van JCI Kortrijk en wordt georganiseerd door Ann-Pascale Mommerency van het bedrijf Kapcon. De Tower Awards, verwijzend naar de 2 Broeltorens van de stad, worden op 27 november uitgereikt aan de Starter van het jaar, de Internationalisering van het jaar, de Merkwaardige Onderneming van het jaar, het best Innoverende concept en de Persoonlijkheid van het jaar. De Tower Awards brengt creatief, inspirerend en ondernemend Kortrijk samen.Een eminente jury van de Tower Awards jureerde meerdere uren aan een stuk om uit de maar liefst 163 genomineerden per categorie 3 kandidaten over te houden. 

De laureaten zijn zeer divers maar stuk voor stuk sterke kandidaten.  Op 27 november weten we tijdens de uitreiking in Kortrijk XPO wie uiteindelijk de winnaar in zijn categorie wordt.Tickets voor dit evenement zijn reeds verkrijgbaar via deze link. 

Tijdens de uitreiking wordt een goed doel in de kijker gezet, namelijk CineMAATjes die zich inzet om kansarme kinderen tegen een verlaagd tarief te laten genieten van een filmvoorstelling. 

U kan zelf ook stemmen via www.towerawards.be  

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.