Tower Awards

13/10/2015
Tower Awards De uitreiking van de Tower Awards is een initiatief van JCI Kortrijk en wordt georganiseerd door Ann-Pascale Mommerency van het bedrijf Kapcon. De Tower Awards, verwijzend naar de 2 Broeltorens van de stad, worden op 27 november uitgereikt aan de Starter van het jaar, de Internationalisering van het jaar, de Merkwaardige Onderneming van het jaar, het best Innoverende concept en de Persoonlijkheid van het jaar. De Tower Awards brengt creatief, inspirerend en ondernemend Kortrijk samen.Een eminente jury van de Tower Awards jureerde meerdere uren aan een stuk om uit de maar liefst 163 genomineerden per categorie 3 kandidaten over te houden. 

De laureaten zijn zeer divers maar stuk voor stuk sterke kandidaten.  Op 27 november weten we tijdens de uitreiking in Kortrijk XPO wie uiteindelijk de winnaar in zijn categorie wordt.Tickets voor dit evenement zijn reeds verkrijgbaar via deze link. 

Tijdens de uitreiking wordt een goed doel in de kijker gezet, namelijk CineMAATjes die zich inzet om kansarme kinderen tegen een verlaagd tarief te laten genieten van een filmvoorstelling. 

U kan zelf ook stemmen via www.towerawards.be  

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.