Tower Awards

13/10/2015
Tower Awards De uitreiking van de Tower Awards is een initiatief van JCI Kortrijk en wordt georganiseerd door Ann-Pascale Mommerency van het bedrijf Kapcon. De Tower Awards, verwijzend naar de 2 Broeltorens van de stad, worden op 27 november uitgereikt aan de Starter van het jaar, de Internationalisering van het jaar, de Merkwaardige Onderneming van het jaar, het best Innoverende concept en de Persoonlijkheid van het jaar. De Tower Awards brengt creatief, inspirerend en ondernemend Kortrijk samen.Een eminente jury van de Tower Awards jureerde meerdere uren aan een stuk om uit de maar liefst 163 genomineerden per categorie 3 kandidaten over te houden. 

De laureaten zijn zeer divers maar stuk voor stuk sterke kandidaten.  Op 27 november weten we tijdens de uitreiking in Kortrijk XPO wie uiteindelijk de winnaar in zijn categorie wordt.Tickets voor dit evenement zijn reeds verkrijgbaar via deze link. 

Tijdens de uitreiking wordt een goed doel in de kijker gezet, namelijk CineMAATjes die zich inzet om kansarme kinderen tegen een verlaagd tarief te laten genieten van een filmvoorstelling. 

U kan zelf ook stemmen via www.towerawards.be  

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.