vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord op Kanaal Z

13/10/2015
vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord op Kanaal Z Op 24, 25 en 26 oktober wordt in een aflevering op Kanaal Z over de Vlasstreek ook Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en haar parkmanagement in de kijker gezet.


U kan de aflevering bekijken op Kanaal Z vanaf zaterdagochtend 24 oktober 11u tot maandagavond 26 oktober 18u, continu in lus. 

  

Het programma wordt ook aangekondigd via een advertentie in Trends op donderdag 22 oktober. Bovendien ontvangen 190.000 mensen de aankondiging via email via de Trends-newsletter op vrijdag 23 oktober

 

U kan de programma's ook bekijken op www.manager-tv.be vanaf de uitzenddatum.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.