Bedrijven Contactdagen 2015

14/10/2015
Bedrijven Contactdagen 2015 Op 9 en 10 december 2015 neemt vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord met een groepsstand deel aan Bedrijven Contactdagen te Kortrijk Xpo. Van september tot december zetten wij in elke nieuwsbrief één van de 28 exposanten van onze stand in de kijker. Vandaag maakt u kennis met het bedrijf Banden Forrez.

IS VEILIGHEID BELANGRIJK VOOR U EN UW WERKNEMERS?


In samenwerking met MICHELIN en de firma Forrez kunt u de banden van uw werknemers laten nazien.

Wij komen langs op uw bedrijfsparking en bekijken de toestand van de banden op een aantal punten.

Uw werknemer krijgt een rapport mee waar ook allerhande nuttige info rond banden staat.

 

Deze dienst wordt u gratis aangeboden.

 

Hebt u interesse in deze actie, neem contact met ons op volgend nummer : 0478/260187 of raadpleeg onze vernieuwde website www.forrez.com.Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.