Het pendelfonds

16/10/2015
Het pendelfonds Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is gekenmerkt door een uiterst vlotte bereikbaarheid en weinig tot geen files op de toegangswegen, maar misschien kan Het pendelfonds toch van nut zijn. Het pendelfonds is een initiatief van de Vlaamse Overheid dat subsidies uitreikt aan werkgevers die werk wensen te maken van een duurzaam woon-werkverkeer voor hun personeelsleden.

Indien u als werkgever een initiatief opricht om duurzaam woon-werkverkeer bij uw werknemers te promoten, dan kunt u via dit Pendelfonds een financiële ondersteuning genieten twv van maximum 50% van de projectkosten voor een periode van maximum 4 jaar. Deze projecten worden door een begeleidingscommissie geëvalueerd en ter advies aan de Vlaams Minister van Mobiliteit voorgelegd.


Meer info via www.pendelfonds.be

  

U kan een projectvoorstel indienen tot 29 november 2015.  
Let wel! Vooraleer u een projectvoorstel kan indienen, dient u een dossiernummer aan te vragen; dit nummer dient voor 29 oktober te gebeuren.


Wie interesse heeft kan de nodige formulieren opvragen bij de parkmanager via annelies@kortrijk-noord.be

 

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.