Het pendelfonds

16/10/2015
Het pendelfonds Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is gekenmerkt door een uiterst vlotte bereikbaarheid en weinig tot geen files op de toegangswegen, maar misschien kan Het pendelfonds toch van nut zijn. Het pendelfonds is een initiatief van de Vlaamse Overheid dat subsidies uitreikt aan werkgevers die werk wensen te maken van een duurzaam woon-werkverkeer voor hun personeelsleden.

Indien u als werkgever een initiatief opricht om duurzaam woon-werkverkeer bij uw werknemers te promoten, dan kunt u via dit Pendelfonds een financiële ondersteuning genieten twv van maximum 50% van de projectkosten voor een periode van maximum 4 jaar. Deze projecten worden door een begeleidingscommissie geëvalueerd en ter advies aan de Vlaams Minister van Mobiliteit voorgelegd.


Meer info via www.pendelfonds.be

  

U kan een projectvoorstel indienen tot 29 november 2015.  
Let wel! Vooraleer u een projectvoorstel kan indienen, dient u een dossiernummer aan te vragen; dit nummer dient voor 29 oktober te gebeuren.


Wie interesse heeft kan de nodige formulieren opvragen bij de parkmanager via annelies@kortrijk-noord.be

 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.