Het pendelfonds

16/10/2015
Het pendelfonds Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is gekenmerkt door een uiterst vlotte bereikbaarheid en weinig tot geen files op de toegangswegen, maar misschien kan Het pendelfonds toch van nut zijn. Het pendelfonds is een initiatief van de Vlaamse Overheid dat subsidies uitreikt aan werkgevers die werk wensen te maken van een duurzaam woon-werkverkeer voor hun personeelsleden.

Indien u als werkgever een initiatief opricht om duurzaam woon-werkverkeer bij uw werknemers te promoten, dan kunt u via dit Pendelfonds een financiële ondersteuning genieten twv van maximum 50% van de projectkosten voor een periode van maximum 4 jaar. Deze projecten worden door een begeleidingscommissie geëvalueerd en ter advies aan de Vlaams Minister van Mobiliteit voorgelegd.


Meer info via www.pendelfonds.be

  

U kan een projectvoorstel indienen tot 29 november 2015.  
Let wel! Vooraleer u een projectvoorstel kan indienen, dient u een dossiernummer aan te vragen; dit nummer dient voor 29 oktober te gebeuren.


Wie interesse heeft kan de nodige formulieren opvragen bij de parkmanager via annelies@kortrijk-noord.be

 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.